topshadow.png

 

 

Syksyn 2016 ohjelma

Ma 22.8. Meediotilaisuus – Ritva ”Mannu” Nuotio

Paikkana Seinäjoen Seurala, Huhtalantie 53, 60220 SEINÄJOKI. Huom! Ovet suljetaan klo 18:15.

 

Ma 12.9. Matka uuteen kultaiseen aikakauteen – Ulla Niskanen

Kultainen aika tuo takaisin pitkään piilevinä olleet lahjamme ja kykymme sekä jokaiselle henkilökohtaiset yhteydet enkeleihin ja muihin valon auttajiin. Muutosvuodet nostavat esiin ja puhdistettavaksi kaiken, minkä on aika mennä, ja se on tehnyt viime vuosista monelle hankalaa aikaa. Olemme kuitenkin jo hyvässä vauhdissa, ja elämä tulee helpottumaan ja muuttumaan suuresti mitä lähemmäs pääsemme viidettä ulottuvuutta.

Ulla Niskanen on henkisen tien opastaja ja kouluttaja, numerologi, kirjoittaja, reikimaster ja Diana Cooper Foundationin Principal Teacher. Hän on opastanut ihmisiä jo vuosia kulkemaan omaa polkuaan parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyään hän kouluttaa mm. enkeliopettajia Diana Cooperin koulussa. Häneltä on ilmestynyt kaksi kirjaa, Henkistä tietä aloittelijoille ja Numerologia, energiaa ja sieluntietä. Lisätiedot www.seitsemastoista.com.

 

Ma 3.10. Heräämisen astrologiaa – Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja.

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän on valmistunut psykoterapeutiksi Bristolin yliopistosta.

 

Ma 24.10. Mitä on Transsendenttinen Meditaatio (TM)? – Tuula Lindholm

TM:ssä transsendoidaan = mennään ajatusten tuolle puolelle eli koetaan ihmisen syvin, transsendenttisen taso. Sen seurauksena elimistöön kertyneet, kehitystä rajoittavat stressit alkavat purkautua. Saamme elämäämme lisää terveyttä, energiaa, onnea ja luovuutta.

Tuula Lindholm, joka on viisi vuotta sitten jäänyt eläkkeelle työstään apteekissa, on sertifioitu Transsendenttisen Meditaation opettaja. Hän on itse meditoinut 42 vuotta, ja on ollut koko sen ajan myös mukana Suomen TM-liiton toiminnassa.

 

Ma 14.11. Enkelit arjessa ja kommunikointi heidän kanssaan – Tanja Kettumäki

”Enkelit ovat mukanasi joka hetki ja he haluavat kommunikoida kanssasi. He haluavat löytää parhaan tavan juuri sinulle ylläpitää yhteyttänne ja tuoda elämääsi sinua eteenpäin vieviä kokemuksia.

Sinulla on kaikki kyky saada heihin yhteys. Voit vahvistaa yhteyttäsi heihin ja saada yhä enemmän ja enemmän valon ohjausta elämääsi. Tilaisuuden lopuksi menemme mielikuvamatkalle tapaamaan enkeliäsi ja saat viestin juuri tähän hetkeen.”

Tanja Kettumäki on lahtelainen ALH enkeli- ja regressiohoitaja. Tanja on myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja. Peruskoulutukseltaan hän on huilunsoitonopettaja. Tanja tietää, että ansaitsemme vain parasta elämäämme ja hän haluaa nostattaa värähtelyämme jokapäiväisessä elämässämme. Tanjaan voi tutustua myös hänen kirjoittamansa blogin kautta ”Elämää ja enkeleitä,” jota julkaisee kuudesaisti.net -sivusto.”

Su 13.11. on mahdollisuus saada yksityisistuntoja ALH enkeli- tai regressiohoitoon. Hinta: 65€/1.5h. Tiedustelut Tanja Kettumäki, puh. 050 538 1584 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Ma 12.12. Syyskokous ja pikkujoulu jäsenille Hotelli-Ravintola Almassa

Syyskokous alkaa klo 17:30, asioina hallituksen jäsenten valinta ja muut sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa mukaan osallistumaan.

Kokouksen jälkeen pidetään pikkujoulu, johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Tarjolla on puuro ja kahvi+joulutorttu, yhdistys tarjoaa.

Jos haluat osallistua pikkujouluun, ota yhteyttä Kaisuun joko puhelimitse 0400 564811 tai sitten sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautumiset viimeistään 30.11. mennessä!

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. Katso viimeisimmät tiedot kotisivuiltamme www.lakeudenhenkinenseura.fi.

bottomshadow.png