topshadow.png

16.1. klo 18:30 Sielu ja Henki, Sampo Manninen

Sampo on työssään kohdannut sieluja yli 60 maassa, niin Pakistanissa kuin Wall Streetilläkin, ja on opetellut itseään eri polkuja kulkien, itseään vähitellen lähestyen. Hän on henkinen valmentaja, tiimivalmentaja, LCA Life Coach, NLP ohjaaja, Amazon bestseller kirjailija, meditaatiokouluttaja, läsnäolovalmentaja, MaatilaCoach ja kaikkea muutakin. Sampo on kokenut burn-outin, laman ahdistuksen, velkavankeuden ja ottanut vastuun muista. Hän on uhrannut paljon, ollut riittämätön isä, poissaoleva puoliso sekä perittyjen uskomustensa vanki.

Siksi sanat Sielu ja Henki. Nämä ovat opettaneet Sampoa kokemaan ja näkemään itsensä uudessa valossa, oivaltamaan, hengittämään ja päästämään irti, pala kerrallaan, yhä enemmän ja enemmän tavoilla ja tekniikoilla, jotka ovat sekä tuhansia vuosia vanhoja että uusinta uutta tieteessä.

Näitä oivalluksia hän haluaa jakaa kanssanne ja oppia jälleen jotain uutta. Annetaan maailmankaikkeuden hengittää meitä.

 

Su 29.1. klo 17:00 Meediotilaisuus, Marjaana Kaakinen

Huom! Ovet suljetaan klo 16:45

Marjaana tuo iloisia ja rakkaudellisia viestejä sekä hyviä neuvoja henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltä. Hän toimii perinteisesti tunnisteiden avulla, mutta myös kysyen kenet haluaisit paikalle. Hän tuo silloin vähemmän tunnisteita, jolloin aikaa jää enemmän itse viestille ja useammalla henkilöllä on näin mahdollisuus saada oma tervehdys henkimaailmasta. Halutessaan voi myös pyytää henkioppaaltaan viestin.

Marjaana on ollut kiinnostunut henkisistä asioista jo nuoresta tytöstä lähtien, mutta on meediona toiminut noin 7 vuotta. Hän tekee myös energiahoitoja, reinkarnaatio-terapiaa sekä ohjaa kursseja, mm. piirtämistä ja kirjoittamista, yhdessä henkimaailman kanssa.

Su 29.1. yksityisistuntoja 30 min/50€, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 5031086, marjaanakaakinen.fi

 

Ma 13.2. klo 18:30 Kuunsolmut sielun kompassina, Liisa Wiik

Astrologinen syntymäkartta on henkilökohtainen energiakaaviomme, joka voi antaa paljon tietoa siitä mistä me tulemme ja minne olemme matkalla. Kartan Kuunsolmut eli menneisyyden ja tulevaisuuden pisteet ohjaavat oikealle tielle. Luennolla Liisa kertoo Kuunsolmujen merkityksestä karma-astrologian näkökulmasta.

Liisa Wiik alias UranusKeiju on ammattiastrologi, opettaja ja yksi Karma-astrologian avaimet -kirjan (Basam Books 2021) kirjoittajista.

Mahdollisuus henkilökohtaiseen tulkintaan ma 13.2. 60 min/90€ käteismaksu tai MobilePay.

Lisätietoja nettisivulta www.uranuskeiju.fi. Varaukset yksityisvastaanotolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Ma 13.3. klo 18:30 TARO: Alkemiaa nykyihmiselle, Timo Kalliokoski

Voiko 1600-luvulla syntynyt läntinen meditaatiomuoto palvella nykyihmistä? Voi! ALKEMIA on aina ollut huonosti ymmärrettyä ”hämärää magiaa”, jossa ”tehdään kultaa”. Todellisuudessa tämä kullan valmistaminen on sisäistä työtä, kristillistä joogaa. TARO on tietoisuuden kartta, joka piirtää aina vain uusia kaleidoskoopin kaltaisia heijastuksia, elämämme muuten hahmottomasta kokonaisuudesta. Taro on muuntumisen entsyymi, arkkityyppien viestikenttä, jossa ihmiskunnan tarina ja maailman ihmeet voivat herättää meidät jokaisen yksilölliseen eloon ja kasvuun.

Varaa aika Timon yksityisvastaanotolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 50 432 9530. Hermeettisen astrologian mukaiset tulkinnat 1 t/80 € (anna tiedot etukäteen)
ja lyhyemmät tarot-tulkinnat 15 min/20 €.

 

Ma 3.4. klo 17.30 Kevätkokous.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Ma 3.4. klo 18:30 Monen kerroksen väkeä Maa-planeetalla, Mika Haaro

Luennossa on tarkoitus tuoda esille, miksi planeetan väestöön kuuluu hyvin erilaisia ihmisiä. Lisäksi pohditaan myöskin sitä, minkälainen tarkoitus ja tehtävä on erilaisilla ihmisillä.

Voit varata ajan Mikan yksityisistuntoon numerosta 040 502 8938. Astrologinen kartan lukemus 70 €/t ja energiahoito & energioiden lukemus 70 €/t.

 

Ma 24.4. klo 18:30 Tie miehen sydämeen, Klaus Rahikainen

Elämäntutkija, kirjailija ja henkinen itsensäpaljastaja. Päättänyt jo nuorena miehenä kohdata kaiken, mikä ihmisyydessä on kohdattavissa ja löytää jäämättömän ja vaivattoman tavan olla ihminen tässä ihmeellisessä maailmassa. Nyt Samavika-Rahikaisen monien harha-askelten ja hämmennysten kautta, tuo unelma on kasvamassa todeksi ja Rahikainenkin kukkii kauniisti ihmisyyden kukkakedolla.

Kerron siitä miten omia pelkojani ja muita haasteitani rehellisesti ja avoimesti kohdaten olen löytänyt lopulta tien omaan rakastavaan sydämeeni, jota moni ei meillä miehillä usko olevankaan. Tämä kokemustieto saattaa kiinnostaa niin miehiä kuin naisiakin, sillä voin pitkän omakohtaisen tutkimuksen jälkeen todistaa, että miehelläkin on sydän. Mukanani on uusimpia kirjojani ja mahdollisesti myös aivan uunituore kirja nimeltään ”Tie miehen sydämeen”. Löydät kirjojani, tekstejäni ja videoitani nettisivuiltani www.klausrahikainen.com. Myös Facebookissa kirjoittelen päivittäin.

 

Su 21.5. klo 17:00 Meediotilaisuus, Tanja Tissari

Huom! Ovet suljetaan klo 16.45!

Tanja Tissari on meedio, selvänäkijä sekä energiahoitaja. Tanja on pienestä asti tuntenut energioita ihmisistä ja ympäristöstä, mutta vasta aikuisiässä hän alkoi yöllisten henkimaailman herätysten myötä tutkiskelemaan asiaa enemmän. Työskennellessään Tanjalla on kaikki selväaistit käytössä eli Tanja kuulee, tuntee, tietää ja näkee eri asioita, joita hänelle tuodaan. Tanjalle voi varata aikaa yksityisistuntoon la 20.5 ja su 21.5 numerosta 040 704 3326. Lisätietoa Tanjasta hänen yrityksen nettisivuilta www.ajatonhetki.fi jossa myös kaikki palvelut hintoineen.

 

JÄSENEDUT

Ma 8.5. klo 18.30 Hoitavan äänen konsertti, Anne Siirilä, Seinäjoen Steiner-koulu

Hoitavan äänen konsertti on eri soittimin ja vetäjän oman äänen avulla toteutettu kehoterapeuttinen ja kvanttienergioita hyödyntävä hoito. Voit tulla paikan päälle istumaan ja nauttimaan konsertista musiikillisena elämyksenä tai ottaa mukaasi alustan, peiton ja tyynyn, jolloin voit keskittyä enemmän ottamaan hoitoa lattiatasolla vastaan. Hoitavan äänen konsertin ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin sähköpostitiedotteena ja somekanavissamme. JÄSENILLE ILMAINEN, muut 10€.

 

Ma 20.2. klo 18:00-20:00 Keskustelupiiri - Informaatioähky, VAIN JÄSENILLE! Seinäjoen kaupunginkirjasto, Jaaksi 3

Ihmiset etsiytyvät pohdiskelemaan henkisyyden teemoja entistä runsaslukuisemmin ja tämä on näkynyt myös teemoihin liittyvien palveluntarjoajien määrän voimakkaana lisääntymisenä. On monen hintaista ja vaihtelevan sisältöistä kurssia ja tulkintaa. Blogikirjoituksia ja kirjoja kirjoitetaan useista näkökulmasta, usein jopa sisältöjen riidellessä keskenään. Ihmiset näiden takana ovat liikkeellä hyvin vaihtelevilla koulutuksilla ja kokemuksilla. Ja vaikka halu uskoa ihmisten vilpittömyyteen on kaunis asia, niin valitettavasti runsas palveluntuottajien määrä on houkutellut joukkoonsa myös niitä, jotka tekevät palveluita enemmän rahan tai maineen takia. Myös henkisyyteen liittyviä tuotteita ja esineitä on tarjolla laaja valikoima, joista osa lupaa parannusta tai voimaa arkeen. Näiden tuotteiden aitoudesta tai eettisestä ja ympäristöön vaikuttavista tuotantomenetelmistä on kuitenkin toisinaan hankala saada luotettavaa tietoa. 
Mistä sitten tietää kehen luottaa ja mistä kannattaa maksaa? Tästä visaisesta kysymyksestä keskustelemme ensimmäisen keskustelupiirin aiheena. Joskin on täysin sallittua myös rönsyillä aiheesta edeten luontevasti keskustelun innoittamana muihin teemoihin. Päivän aihe on vain keskustelun lähtölaukaus. Keskusteluillan vetäjinä toimivat Arja Myllymäki ja Anne Siirilä.
Paikka: Seinäjoen kaupunginkirjasto, kokoushuone Jaaksi 3
Oviraha: ilmainen
 
 

Ma 20.3. klo 18:00-20:00 Keskustelupiiri, teema? VAIN JÄSENILLE! Seinäjoen kaupunginkirjasto, Jaaksi 3

Maaliskuun keskustelupiirin aihetta ei ole vielä päätetty. Voit kertoa toiveesi ja ehdottaa keskustelupiiriin aiheita lähettämällä viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ryhmää vetävät Arja Myllymäki ja Anne Siirilä. Tarkemmat tiedot keskustelupiiristä sekä tulevista keskustelupäivistä julkaistaan myöhemmin sähköpostitiedotteina ja somekanavissamme. 

bottomshadow.png