topshadow.png

Su 28.8. klo 13:00 Meediotilaisuus

Anita de Coteau

Huom! Ovet suljetaan klo 12:45

Anita de Coteau on selvänäkijä, meedio, energiahoitaja ja laulaja. Hän on ollut lapsesta asti selvänäköinen, ja kommunikointi henkien kanssa on hänelle luontaista. Hänen erityisalaansa ovat yliluonnolliset ilmiöt, menneet elämät ja voimakkaat hoidot sekä kyky nähdä kehon sisällä olevat olotilat ja sairaudet. Televisiosta tuttu Anita tulee pitämään meediotilaisuuden, jonka kesto on noin 1,5h.

Yksityisaikoja varattavissa numerosta 0413661426

 

Ma 12.9. klo 17:30 Syyskokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Ma 12.9. klo 18:30 Luonnon voimaa

Lippe Äystö

Lääketieteen isänä pidetty Hippokrates on sanonut ”Luoja loi kaikki sairaudet, mutta Hän loi myös kasvit, joilla ne voi parantaa.”. Luonnosta löytyy apua monenlaisiin kehon ja mielen ongelmakohtiin.

Luennolla Lippe Äystö kertoo omasta yrttipolustaan luonnon parantavien voimien äärelle, joistain parantavista kasveista sekä suhteestaan luonnonhenkiin.

 

Ma 10.10. klo 18:30 Ufoilmiöt Suomessa ja muualla sekä vieraat sivilisaatiot ja niiden mahdolliset vaarat

Heikki Kulju

Heikki Kulju on Suomen Ufotutkijat ry:n puheenjohtaja sekä tutkimuspäällikkö. SUT ry:n toiminnassa hän on ollut mukana alusta asti. Hän on Suomenedustaja kansainvälisessä, maan ulkopuolisia sivilisaatioita tutkivassa ICER-organisaatiossa. Heikki on ollut mukana ufotutkimuksessa n. 50 vuotta ja harrastanut pitkään hypnoosiin ja parapsykologiaan liittyviä asioita laaja-alaisesti. Hän on pääosassa YLE:n syksyllä 2022 alkavassa, viisiosaisessa TV-dokumentissa “Ufotutkijat”.

Luennolla Heikki tulee kertomaan Suomen todistusvoimaisimmasta ufotapahtumasta, ET-sivilisaatioista sekä myös mahdollisista uhista, joita eräät ET-ryhmät voivat aiheuttaa tai ovat jo aiheuttaneet. Heikki vastaa myös yleisön kysymyksiin koskien para-alueita ja ufoilmiöitä.

 

Ma 7.11. klo 18:30 Kaksoisliekkien tarkoitus ja tehtävä

Sini Sieppi

Sini Sieppi on intuitiivinen näkijä, henkinen valmentaja ja kaksoisliekkialkemisti, joka avautui henkimaailman palvelukseen koettuaan voimakkaan henkisen heräämisen vuonna 2011. Hän on Valonsisarten kouluttama intuitiivinen energiahoitaja ja Rakkaudentähden kouluttama näkijä sekä parantaja. Sini on toiminut päätoimisena henkisen alan yrittäjänä vuodesta 2018.

Luennolla Sini vastaa yleisimpiin kaksoisliekeistä esitettyihin kysymyksiin, kuten “Mikä on kaksoisliekki eli parisielu?”, “Onko kaikilla kaksoisliekki?”ja “Mikä on liekkiyhteyden tarkoitus?” Kaksoisliekkien kohtaaminen on tullut tänä aikana entistä tavallisemmaksi ilmiöksi, sillä käymme ihmiskunnassa läpi suurta heräämisen ja tietoisuuden muutoksen aikaa. Kaksoisliekeillä on tässä muutoksen ajassa tärkeä tehtävä, josta Sini tulee kertomaan lisää.

 

Ma 5.12. klo 18:30 Henkinen kasvu, Niko Hosionaho PERUTTU

PERUTTU LUENNOITSIJALTA TULLEEN ESTEEN VUOKSI

Niko Hosionaho

Niko Hosionaho puhuu intuitiivisesti omasta henkisestä matkastaan, joka on auttanut häntä nousemaan omaan voimaansa sekä olemaan välittämättä peloista. Koska mielen luoma pelko on ainoa este, joka pidättää meitä jahtaamasta unelmia, taikka toteuttamasta itseämme juuri sellaisena kuin olemme. Puheena tulee olemaan myös elämä & henkisyys, joka opettaa meitä joka hetki.

bottomshadow.png