topshadow.png

Ma 31.1. klo 18:30 Luonnon voimaa

Lippe Äystö

Lääketieteen isänä pidetty Hippokrates on sanonut ”Luoja loi kaikki sairaudet, mutta Hän loi myös kasvit, joilla ne voi parantaa.”. Luonnosta löytyy apua monenlaisiin kehon ja mielen ongelmakohtiin.

Luennolla kerron omasta yrttipolustani luonnon parantavien voimien äärelle, joistain parantavista kasveista sekä suhteestani luonnonhenkiin.

 

Ma 28.2. klo 18:30 Matka kohti aitoa onnellisuutta

Heidi Kukka

Se, mitä näemme tässä hetkessä, maailmassa ja omassa elämässämme on meidän omaa luomustamme. Toimintatavoissa voi olla hieman hiomista, jos elämässä ei ole läsnä onnellisuus. Onni ja kiitollisuus löytyy monesti myös ihan muualta, kuin maallisen maailman menestyksestä, titteleistä ja materiasta. Mitkä ovat niitä rakennuspalikoita, millä voimme luoda omaan elämään onnellisuutta, rakkautta, runsautta ja kukoistusta? Näitä asioita ei välttämättä opi omilta vanhemmilta tai koulumaailmasta.

Käydään luennolla läpi näitä asioita. Teemoina muun muassa ulkoisen maailman peilaus, feminiini-maskuliini-sisäisen lapsen energiat sekä järki-ihminen ja tunteiden pelikenttä. Tehdään hieman kartoitusta oman elämän rakennuspalikoista ja tehdään jokin keho-mieli harjoitus. Olen itse opiskellut ja tutkinut paljon ihmisyyttä; mieltä, tunteita, kehoa ja energioita. Olen etsinyt tämän onnellisuuden polun omassa elämässäni ja toteutan myös sitä. Myös maailman pimeyden keskellä elämä voi olla onnellista.

Heidi on kätilö,sairaanhoitaja, tunnevyöhyketerapeutti, skeematerapeutti, mindfulnessohjaaja, energiahoitaja, kouluttaja ja valmentaja. Lisätietoja https://tunnekukka.mykajabi.com/tunnekukka

 

Ma 28.3. klo 17:30 Kevätkokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Valitaan seuralle uusi puheenjohtaja.

 

Ma 28.3. klo 18:30 Tietoisuuden olennot

Timo Tahvanainen

Me kaikki olemme tietoisuuden olentoja ja se yhdistää meidät maailmankaikkeuteen ja sen eri olentokuntiin. Timo Tahvanainen on Rajatieto TV:n ja Paranormal World TV:n perustaja sekä Tietoisuuden evoluutio: Unimatkalla trilogian kirjoittaja.

 

Ma 25.4. klo 18:30 Metsän taikaa

Marjut Hjelt

Luennolla tutustumme esivanhempiemme myyttisiin metsäkäsityksiin. Teemme kuvitteellisen retken metsään, jonka valtiaita ja haltijoita kunnioitettiin, eläimiä tervehdittiin, marja- ja sienionnea loitsittiin sekä lemmen- ja muita taikoja tehtiin. Metsän reunassa avautui portti toiseen maailmaan, jossa ihminen oli osa luontoa, ei sen herra.

Marjut Hjelt on perinteentutkija ja tietokirjailija, joka on julkaissut useita kirjoja kansanuskon olennoista ja taioista. Marjutin uusin kirja on Maaginen vuosi (SKS 2021), jossa hän tuo vanhoja vuoden kiertoon liittyviä taikoja ja enteitä osaksi nykypäivää. www.marjuthjelt.fi

 

Su 15.5. klo 13:00 Meediotilaisuus

Netta Nevantausta

Huom. Ovet suljetaan klo 12.45!

Meediona toimin välittäjänä kahden maailman, aineettoman ja aineellisen, välillä tuoden todistusvoimaisia ja parantavia viestejä hyvän henkimaailman tulijoilta vastaanottajille tällä tasolla. Edesmenneet välittävät läheisistään edelleen ja haluavat auttaa. Rakkaus ei koskaan kuole, vaan luo sillan täältä tuonpuoleiseen ja tuonilmaisista tänne kantaen läpi elämämme. Mediaalisia sekä transsihealing-opintoja olen suorittanut kansainvälisten opettajien (Paul Jacobs, Robin Hodson, Nicole de Haas, Darren Brittany, Steven Upton, Lynn Cottrell) johdolla henkisissä koulutuskeskuksissa Hollannissa ja Saksassa. Suomen spiritualistisen seuran toimintaan liityin mukaan v.2006 ja seuran mediaaliselta jatkokurssilta valmistuin v.2012. Olen tavannut monia upeita meedioita ja henkiparantajia, jotka ovat johdattaneet tielläni eteenpäin, säännöllinen hiljentyminen ja meditointi taas on avannut ja voimistanut kykyä toimia kanavana. Yleisömeediotilaisuus on samalla myös parannustilaisuus, mahdollisuus vapautua surusta ja sallia sydämen täyttyä lohdulla, ilolla ja rakkaudella. Nettisivut https://www.care4you.fi/

Meediotilaisuuden osuus 1,5 h jonka jälkeen parantavan energian vastaanottaminen 30 min.

bottomshadow.png