topshadow.png

Su 22.8. klo 13-15.30 Täydenkuun myyjäiset

Paikka: Seurala, Seuralantie 3, Seinäjoki

Su 22.8. klo 16:00 Meediotilaisuus

Elise Raitakallio

Paikka: Seurala, Seuralantie 3, Seinäjoki. Ovet suljetaan klo 15:45.

Meediotilaisuudessa otamme vastaan ajattomuuteen siirtyneitä läheisiä, ystäviä ja tuttavia lämpimästi ja turvallisesti. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisen maailman sielut voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille. Valon väki rakastaa iloa, joten viestejä välitetään huumorin, herkkyyden ja kosketuksen kautta. Tullessasi tarvitset vain avoimen mielen ja sydämen.
Yksityisaikoja Seinäjoelle varattavissa numerosta 050 486 9940 ja sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hinnat: 30min./52€, 45min./62€.
Lisätietoja: www.valoilona.fi/

Ma 13.9. klo 17:30 Syyskokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ma 13.9. klo 18:30 Yhteys omaan itseen enkelten avulla

Tanja Kettumäki

Enkelit ovat kanssamme niin hyvinä kuin haasteellisina hetkinä ja ohjaavat meitä aina valoon ja rakkauteen; enkelten opastuksella voimme saada vahvemman yhteyden omaan voimaamme ja viisauteemme. Näiden korkeasti värähtelevien valonauttajien ohjauksen huomaaminen, tunteminen ja ymmärtäminen on mahdollista kaikille. Yksi tapa ottaa vastaan enkelten ohjaus on vahvistaa omaa kehoyhteyttä ja -tietoisuutta. Tämä tarkoittaa heräämistä omille ehkä tukahdutetuillekin tunteille, joita kannamme mukanamme, sillä kehomme ja tunteemme kuuluvat yhteen. Tämän perustavanlaatuisen yhteyden ymmärtäminen avaa uusia mahdollisuuksia jokaiselle purkaa ja läpikäydä omia haasteitaan. Luennolla kuulet kehon avaamisesta vastaanottamaan enkelten viestejä sekä tunteiden vapaan virtauksen tärkeydestä. Lopuksi teemme myös pienen kehoa avaavan enkelimatkan.


Yksityisaikoja varattavissa sunnuntaille 18.4. ja maanantaille 19.4. numerosta 050 538 1584 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Hinnat: ALH enkelihoito 90min/60€, Regressiohoito 90min/60€, Akupunktio 90min/60€. Maksutapa: Käteinen/MobilePay paikan päällä.

Lisätietoja: www.selestial.fi

Ma 11.10. klo 18:30 Karma ja chakrojen kautta ilmenevät sairaudet

Ritva Lippo

Luennolla pyritään käsittelemään chakrojen kautta niitä oppiläksyjä, joita vanhempien ja suvun kautta olemme elämäämme valinneet. Sieltä löytyy usein myös sairauksia ja vaivoja, jotka ovat etupäässä aktivoituneet sen johdosta, ettemme ole osanneet arvostaa itseämme. Omat opitut ajatus- ja toimintamallit voivat olla myös suurimpia esteitä henkisen kasvun tiellä. Ihmisen ainoat todelliset esteet ovat niitä, joita hän itse itsellensä mielensä avulla asettaa. Luennon sisällön määrittävät tarkemmin koolla olevan ryhmän tarpeet. Luennolla tehdään harjoituksia. Ritva Lippo on pitkän kokemuksen omaava selvänäkijä, meedio ja kouluttaja.Hän on kirjoittanut kolme kirjaa ja on Aurajokilaakson Henkisen kasvun perustajajäsen ja nykyinen puheenjohtaja.

Yksityisaikoja Seinäjoelle varattavissa numerosta 040 544 3333. Hinta: 30min./50€.

Ma 08.11. klo 18:30 Valovoimamme eheyttää maailmaa

Riitta Wahlström

Luomiskykymme on mahtava.Tunteen, tavoitteen ja intention toimiessa samansuuntaisesti voimme saada maailmankaikkeudelta vastauksen.Puhdas, pyyteetön ja rakkaudellinen tila saa aikaan värähtelytaajuuden,joka vahvistaa tavoitteen saavuttamista.Tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan tunne, jossa luottamus,hyväksyntä eli rakkaudellinen voima yhdistyy tavoitteeseen. Valovoimaan liittyy kiitollisuus siitä, että tavoite on jo luotu ja tullut todeksi.
Eheyttäessämme maailmaa, näemme rauhan, rakkauden ja elinvoimaisen luonnon vallitsevan. Valovoiman käyttöön kuuluu yhteydenotto omiin, rakkaisiin auttajiin, jotka pyydämme mukaan. Auttaja voi olla Pyhä Henki, kosminen järki, mestarit, enkelit, korkein valo, henkiopas jne. Ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat luontoon ja ihmisiin. Olemme vastuussa ajatuksistamme ja niiden voimasta.


Eheyttämisen työ on pyhää. Mitä enemmän eheytämme, sitä suurempi valo ja rakkaus vallitsee maailmassa. Luennolla eheytämme maailmaa yhdessä auttajiemme kanssa. Riitta Wahlström on psykologi, kasvatutustieteiden lisensiaatti, tietokirjailija, etsijä ja luontoyhteysohjaajien kouluttaja.

Ma 7.12. klo 18:30 Oma ääni avaimena henkisessä kehityksessä

Michael Schirmer

Ääniparannus pohjautuu luonnolliseen äänen käyttöön ja ajan saatossa muodostuneisiin äänenkäyttötekniikoihin, kuten esim. shamanistinen ääni, itkulaulu ja tiibetiläinen ylä-äänilaulu. Nykyisen kvanttifysiikan tutkimuksen pohjalta tiedämme, että kaikki on loppujen lopuksi värähtelyä. Tämän ajan eräs ääniparannuksen pioneeri, Jonathan Goldman, luonnehtii ääniparannusta seuraavalla esimerkillä: ”Keho on kuin orkesteri. Kun kaikki on kunnossa solut ja hiukkaset värähtelevät, soivat oikein. Mutta kun huono olo tai sairaus astuvat kuvaan, alkaa tietty osa kehosta värähtelemään väärin. Soimaan väärin. Silloin tulee palauttaa oikea, luonnollinen värähtely takaisin. Tämän voi tehdä äänen avulla.”. Luennolla kuulet ääniparannuksen mahdollisuuksista ja keinoista sekä pääset tunnustelemaan äänien vaikutusta omaan olemukseesi.

bottomshadow.png