topshadow.png

Su  23.8. klo 15:00  Meediotilaisuus

Tarja Senne

Ovet avataan klo 14:30 ja sali täytetään saapumisjärjestyksessä. Koronasta johtuvien turvatoimien takia paikkoja on rajoitetusti.Tilaisuudessa ei kahvi-/teetarjoilua.

Tarja on meedio/transsimeedio, selvänäkijä, auttaja, energia- ja henkiparantaja sekä taiteilija, jonka henkiset kyvyt puhkesivat toimintaan jo varhaislapsuudessa ja ovat vahvistuneet kohtaamisissa eri energioiden kanssa. Tarja on aktiivisesti mukana henkisen alan tapahtumissa ja tekee järjestelmällisesti auttamis- ja meediotyötä. Tarjan yleisötilaisuuksissa on usein mukana hengen enkeli nimeltä Caroline, jonka tärkein viesti yleisölle on RAKKAUS ja että kuolemaa ei ole.

Tilaisuudessa voit saada auttavia viestejä liittyen terveyteen tai tulevaan, tai ehkä Rakkaasi haluaa lähestyä sinua meedion kautta. Joskus Tarja toimii tilaisuuksissa myös transsitaiteilijana. Tilaisuus on henkimaailman ohjaama. Tarja toimii Kristustietoisuudessa, ja parantavat energiat ovat läsnä. Tilaisuudessa on myynnissä enkeliaiheisia tauluja ja Tarjan maalaamia kortteja. Yksityisaikoja ei Seinäjoelle enää varattavissa!

Lisätietoja:www.valoilorakkaus.com

 

Ma 14.9. klo 17:30 Syyskokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Ma  14.9. klo 18:30 Kodin energiat

Johanna Pääkkönen

Kotimme on tila, jossa monenlaiset energiat kohtaavat. Siivous on tärkeää niin fyysisellä kuin energiselläkin tasolla. Lian ja pölyn tavoin raskas energiakin kasaantuu. Myös maaenergia, välitilaan jääneet sielut, edelliset asukkaat ja aiemmat tapahtumat voivat vaikuttaa häiritsevästi. Jatkuva raskas energia vaikuttaa negatiivisesti kodin asukkaiden elämänlaatuun. Kodin energioiden puhdistus on tarpeen, jos olo siellä tuntuu raskaalta ja epämukavalta. Luennolla käydään läpi kodin harmoniaan vaikuttavia asioita ja keinoja, joilla niihin pystyy vaikuttamaan.

Johanna Pääkkönen tekee työkseen kodin energiakartoitusta ja puhdistusta, sielujen valoon saattamista sekä henkiolentojen poistoa asunnoista/rakennuksista. Luennolla on myynnissä Johannan valmistamia kodinpuhdistukseen ja suojaamiseen liittyviä tuotteita.

Lisätietoja: www.sielunsilmin.fi

Luento siirtyi keväältä syksyyn korona-tilanteen takia.

 

Ma 5.10. klo 18:30 Intuitiolla -elämän johdatuksessa

Katja Frange

Intuitio on yhteyttä itseen ja suureen elämän viisauteen. Miten vahvistaa tuota yhteyttä? Miten elää johdatuksessa itselle parhaita valintoja tehden ja siten myös kokonaisuutta parhaiten palvellen?

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja, näkijä ja taiteilija. Intuitiolla- ja Kuunsilta-kirjojen sekä Naisen Voimapakka-korttien myötä hänet tunnetaan erityisesti intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana. Katja on myös modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja, joka ammentaa voimaa ikiaikaisesta viisaudesta, tietoisesta ihmisyydestä ja rakkaudesta. www.katjafrange.com ja www.shamaria.net 

Näkijähetkiä varattavissa maanantaille 5.10.2020 klo 11:00 - 15:00 sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .Hinta 30min./ 60€. Käteismaksu.

 

Ma 26.10. klo 18:30 Ihmisen sisäinen muutos luo uutta todellisuutta

Seija Laukkanen

Ihmisen fyysisen ja henkisen tason muutostahti kiihtyy koko ajan. Paineet kohdistustuvat voimakkaasti ihmisen mieleen. Miten tunnistan muutostarpeen ja kuinka voin avata ja puhdistaa energioitani, jotta selviän uusista haasteista voittajana? Jätetään vanha pois ja hypätään tämän hetken kautta uuteen todellisuuteen. Miten saan sisäisen valoni loistamaan, tuomaan esiin tutkimista kaipaavia elämänpolkuja.Luennolla tehdään harjoituksia.

Yksityisaikoja selvänäkijä Seija Laukkaselle varattavissa numerosta 045-107 3307.Lähetä tekstiviesti SEINÄJOKI, Seija tekstaa/soittaa sinulle takaisin. Vastaanotot Seinäjoella seuraavasti:

La 24.10. klo 13-18, Su 25.10. klo 10-16, Ma 26.10. klo 10-14, Ti 27.10. klo 9-11
Hinnat: 30 min./35€, 60min./70 €. Käteis- tai korttimaksu paikan päällä.

Lisätietoja: www.seijalaukkanen.fi 

 

Ma 16.11.  klo 18:30 Kosmiset kontaktit

Terhi Jansson

Ufot tässä ajassa ilmiönä keskuudessamme ufokontaktihenkilön silmin. 

Ufoja vierailee säännöllisesti ympäri maailmaa, myös Suomessa. Ilmiö ei ole uusi, vaan edellinen ufoaalto koetteli Suomea 1971 Pudasjärvellä. Nyt ufohavainnot ovat lisääntyneet Suomessa viime vuosina. Terhi Jansson on meedio, selvänäkijä ja eläinkommunikoija. 

Yksityisaikoja Seinäjoelle varattavissa numerosta 0468928175. Hinta 35€/20min.

Lisätietoja: www.animalhelp.fi

bottomshadow.png