topshadow.png

Ma 20.1. klo 18:30 Numerot antavat suuntaa tulevaisuuteen

Airi Oja

Airin luennolla opimme laskemaan henkilökohtaisen vuoden lukumme. Se voi auttaa meitä hahmottamaan nykyistä tilannettamme ja ennakoimaan tulevaa. Syntymäaikamme elämänopetus auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja läheisiämme. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä luennon aikana. Halutessasi ota omat muistiinpanovälineet mukaan omien numeroidesi laskemista varten!

Airi Oja on tutkinut numeroita jo 25 vuoden ajan, ja näin kartuttanut ymmärrystään ihmistä ja maailmaa kohtaan. Hänen mukaansa elämässä kaikkialla vallitsevan symboliikan tiedostaminen nopeuttaa asioiden selkiytymistä niin käytännöllisellä kuin henkiselläkin tasolla. Numerologian lisäksi Airi tekee myös tarot- ja unitulkintoja.
Yksityisvastaanottoaikoja varattavissa Laihialle su 19.1. – ti 21.1. Puh. 0400 539 541 (Anna-Liisa Ylikoski hoitaa ajanvarauksen).

Paikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Ma 10.2. klo 18:30 Allan Kardecin tutkimus tuonpuoleisesta

Mikko Kyöstilä

Ranskalaisen tiedemiehen urakka oli ainutlaatuinen koko ihmiskunnan historiassa. Kuka oli Allan Kardec (1804-1869)? Miten hänen kokoamansa Henkien Oppi (Spiritismi) syntyi? Mikä on sen sisältö?

Mikko Kyöstilä on ollut useita vuosia mukana Allan Kardecin opin ystävien toiminnassa. Hän on kääntänyt suomeksi Allan Kardecin viimeiseksi ilmestyneen kirjan nimeltä “Genesis”. Vuosikymmeniä jatkuneen kiinnostuksensa myötä, Mikko Kyöstilä on perehtynyt moniin henkisiin ajatussuuntiin.

Paikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Ma 2.3. klo 18:30 Tutustu selväaisteihin

Anu Väisänen

Anu kertoo luennolla selvänäöstä, selväkuulosta, selvähajusta, selvämausta, selvätunnosta ja selvätietämisestä. Kokeilemme aistimista subjektiivisella tasolla. Opimme ymmärtämään, kuinka selväaistiminen tapahtuu ja mitä se on. Et tarvitse ennakkoon harjoiteltuja taitoja, luennolla kokeilut suoritetaan huumorilla höystettyinä. Jos siis haluat tietää itsestäsi ja aisteistasi lisää, tule kuuntelemaan ja kokemaan!

Anu Väisänen on meedio, mediaalinen kouluttaja ja henkiparantaja. Hän on toiminut meediona yli 10 vuoden ajan, auttaen rajan molemmilla puolilla olevia.
Yksityisvastaanottoaikoja varattavissa Seinäjoelle ma 2.3. - ti 3.3. sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puh. 050 3408 719.

Paikka:Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Ma 23.3. klo 18:30 Kodin energiat

Johanna Pääkkönen

Kotimme on tila, jossa monenlaiset energiat kohtaavat. Siivous on tärkeää niin fyysisellä kuin energiselläkin tasolla. Lian ja pölyn tavoin raskas energiakin kasaantuu. Myös maaenergia, välitilaan jääneet sielut, edelliset asukkaat ja aiemmat tapahtumat voivat vaikuttaa häiritsevästi. Jatkuva raskas energia vaikuttaa negatiivisesti kodin asukkaiden elämänlaatuun. Kodin energioiden puhdistus on tarpeen, jos olo siellä tuntuu raskaalta ja epämukavalta. Luennolla käydään läpi kodin harmoniaan vaikuttavia asioita ja keinoja, joilla niihin pystyy vaikuttamaan.

Johanna Pääkkönen tekee työkseen kodin energiakartoitusta ja puhdistusta, sielujen valoon saattamista sekä henkiolentojen poistoa asunnoista/rakennuksista. Luennolla on myynnissä Johannan valmistamia kodinpuhdistukseen ja suojaamiseen liittyviä tuotteita.
Lisätietoja: www.sielunsilmin.fi

Paikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Ma 20.4. klo 17.30 Kevätkokous

Kevätkokous klo 17:30. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Paikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Ma 20.4. klo 18.30 Miten tietoisuus muuttaa ihmisen uni- ja päivätajuntaa? 

Pekka Tamminen

Pekan luennolla keskitymme niihin muutoksiin, joita uuden ajan mukanaan tuoma laajentuva tietoisuus jo tällä hetkellä aiheuttaa ihmisen unitilassa ja päivätajunnassa. Aloitamme matkamme tällä aineellisella planeetalla piilottamalla tietoisuudeltamme syvimmän henkisen tiedon, mutta alamme saada siitä merkkejä sisältämme matkamme edistyessä. Laajeneva tietoisuus muuttaa tajuntaa siten, että todellisuuden kokemisesta tulee yhä henkisempää. Henkisen maailman olemassaolo ja sen yhteys omaan sisimpäämme alkaa selkiytyä. Ihmisen täytyy itse tietoisuudessaan aktivoida sisälleen kätketty henkinen suunnitelma. Kun ihminen tavoittaa oman sisäisen viisautensa ja tajuaa, että se on aina ollut hänen tavoitettavissaan ja ulottuu ikuisiin henkisiin valtakuntiin, hän alkaa samaistua kehonsa sijasta sieluunsa ja lopulta henkeensä. Näin ihmisestä kasvaa henkisestä perimästään tietoinen olento.

Pekka Tammisen työ luennoitsijana ja kirjoittajana liittyy Aurinkotie-konseptiin. Aurinkotie on sivusto ja liike, jonka tarkoituksena on välittää henkistä tietoa ihmisille. Sen punaisena lankana on auttaa ihmisiä henkisen tietoisuuden murroksessa, mikä planeetallamme on parhaillaan käynnissä.
Lisätietoja: www.aurinkotie.fi

Paikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Ti 12.5. klo 18.30 Meediotilaisuus

Riitta Korhonen

Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta välittää meedio Riitta Korhonen Lahdesta.

Yksityisvastaanottoaikoja varattavissa Seinäjoelle ti 12.5. ensisijaisesti sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 7529 294 (miel. klo 17-21).

Paikka: Seurala, Huhtalantie 53 (TS -rakennus), Seinäjoki

Ovet suljetaan klo 18:15.

Oviraha: Jäsenet 15€, muut 20€

bottomshadow.png