topshadow.png

Ti 27.8. Meediotilaisuus

Päivi Alanen

Paikka: Toimintojen talo, Kasperinviita 13 Seinäjoki

Ovet suljetaan klo 18.15. Ovimaksu jäseniltä 10 €, muilta 15 €.

Päivi Alasella on selvänäkijän ja meedion kyvyt sekä parantavat kädet. Hän antaa myös kaukoparannusta puhelimitse. Meediona hän välittää ja tulkitsee henkimaailmaan siirtyneiden viestejä rakkaudesta ja valosta.

Yksityisvastaanotolla on mahdollisuus saada selvänäkijän tulkinta tulevaisuuteen, meedioistunto, entisten elämien tulkinta tai chakrojen tasapainotus ja puhdistus. Yksityisvastaanotot 50 €/30 min, 75 €/45 min ja 90 €/60 min. Varaukset puh. 045 129 6806 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hinnasto ja lisätiedot: www.paivialanen.fi.

 

Ma 16.9. Syyskokous

Syyskokous klo 17.30. Käsitellään sääntömääräiset asiat ja ainaisjäsenyydet.

 

Ma 16.9. Tähtiyhteydet - Ihmiskunnan galaktiset juuret

Erkki Lehtiranta

Olemme galaksin kansalaisia ja universumin lapsia, joiden tähti-polku on johtanut tälle kauniille turkoosiplaneetalle. Jotkut galaktiset rodut ovat esi-isiämme ja -äitejämme aikojen takaa, ja yhteytemme heihin on jälleen avautumassa. Luennolla kuulet näistä yhteyksistä ja galaksimme sivilisaatioista, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi omaan kehitykseemme. Saat samalla vinkkejä siitä, miten avartaa tietoisuuttaan näille galaksin valoenergioille. Erkki on ammattiastrologi, kirjailija ja kouluttaja. Luennolla on myynnissä Erkin kirjallisuutta.
 

Mahdollisuus yksityisiin henkisen astrologian tulkintoihin. Tulkinnoissa käsitellään mm. asiakkaan kartan osoittamat keskeiset karmalliset läksyt, haasteet ja menestyskoodit sekä nykyhetken astrologiset syklit. Ajanvaraukset syntymä- ja yhteystietoineen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 761939. Hinnat 100€/ 60 min. tai 60€/ 30 min. Lisätiedot: www.smilingstars.fi

 

Ma 7.10. Maailmamme muutoksen äärellä

Päivi Kaskimäki

Mayojen pitkän laskun kalenterissa oli tärkeä 5125 vuoden syklin taite 21.12.2012. Olemme eläneet seitsemättä vuotta tuosta rajapyykistä. Monet asiat, joista silloin keskusteltiin, ovat näyttäytyneet maailmassamme konkreettisina muutoksina. Tietoisuutemme on avautunut entistä enemmän ja kykymme sekä intuitiivinen tietäminen ovat tulleet entistä vahvemmin esiin. Nopeutuva aika, telepaattisuus ja herkistyneet aistit ovat avanneet meidät aistimaan ennennäkemättömällä tavalla. Muutosvoimat koskettavat jokaista ja fyysiset sekä psyykkiset oireet saattavat olla voimallisia.

Päivi Kaskimäki kertoo, miten meidän tulisi suhtautua muutoksiin itsessämme ja maailmassamme ja mitä ne tarkoittavat henkilökohtaisesti. Päivi kertoo myös kuluvan ajan luonteesta Maya-kalenterin valossa ja miten olisi suotuisaa ottaa nämä muutosvoimat oman elämän voimavaroiksi.

Yksityisvastaanottoaikoja varattavissa: 8.10. ja mahdollisesti myös 7.10. Hinnat 95 €/60 min ja 60 €/30 min. Varaukset puh. 040 5452 782. Lisätiedot: www.paivikaskimaki.com tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ma 28.10. Bosnian pyramidit

Kaisu Hautala

Bosnialainen Sam Osmanagich löysi pyramidit v. 2005 ja alueella on tehty kaivauksia siitä lähtien lähinnä vapaaehtoisvoimin. Tiedeyhteisössä kiistellään, ovatko pyramidit todella olemassa. 

Kaisu kertoo sanoin ja kuvin kokemuksistaan vapaaehtoistyössä pyramideilla, kaivauksien esiin tuomista luolastoista ja erikoisista kivipaaseista sekä jättimäisistä kivipalloista.

 

Ma 18.11. Kuun vaikutus

Piia ja Petra Hintikainen

Vielä sata vuotta sitten Suomessa oli yleistä, että töiden aloittamisajankohtaa suunniteltaessa otettiin huomioon kuun asento taivaalla. Kuun vaiheita seurattiin mm. puutarhanhoidossa, erilaisissa kotitöissä ja omassa hyvinvoinnissa. Maaelo Oy:n sisarukset, puutarhuri Petra Hintikainen ja kotipuutarhuri Piia Hintikainen ovat hyödyntäneet kuun vaikutuksia omalla pientilallaan kymmenen vuoden ajan, ja ovat mm. kasvattaneet Suomen suurimman valkosipulin seuraamalla kuun vaikutuksia. Luennolla on myynnissä aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

Lisätiedot: www.puutarhaponi.fi.

bottomshadow.png