topshadow.png

Ma 21.1. Yliluonnollinen kokemus vaikutuksineen

Jeena Rancken

Yliluonnolliset kokemukset ovat universaaleja, niistä on kerrottu kaikissa kulttuureissa ja kaikkina aikakausina. Vaikka yliluonnollisia kokemuksia ei ole kyetty luonnontieteellisesti todistamaan, niin niistä raportoi jopa 10–50 % ihmisistä.

Luento pohjautuu Ranckenin väitöstutkimukseen ”Yliluonnollinen kokemus. Tulkinta, merkitys ja vaikutus” (Vastapaino, 2017). Tutkimusta varten haastateltiin 84 ihmistä, jotka kertoivat kokeneensa eri tyyppisiä yliluonnollisia kokemuksia. Kokemusten vaikutusten kuvattiin olleen joskus jopa elämää mullistavia.
Luennolla on tarjolla myös Vuoden rajatietokirjaksi v 2018 valittu ”Yliluonnollinen kokemus” -kirja omistuskirjoituksella hintaan 25 euroa (varaathan käteistä, mieluiten tasarahan).

Lisää infoa:
Yliluonnollinen kokemus Facebookissa:
https://www.facebook.com/yliluonnollinenkokemus/
Jeena Rancken on yhteiskuntatieteiden tohtori ja sosiaalipsykologi

Ma 11.2. Varjot henkisessä kasvussa sekä niiden tunnistaminen

Terhi Susanna

Luennon sisältö käsittelee varjojen ilmenemistä sekä niiden tunnistamista ja käsittelyä henkisessä kasvussa. Miten edellisten elämien varjot ilmenevät nykyelämässä sekä miten nykyelämässä muodostuneet varjot muodostavat solmukohtia hidastaen tai vaikeuttaen henkistä kasvua?
Luennoitsija avaa ytimekkäästi varjominän erilaisen ”kaavan” tai ”kaavat”, joita monella on, jotta luento avaisi ihmisille heidän omia varjojaan ja auttaisi heitä käsittelemään niitä ja päästämään niistä irti.


Mahdollisuus varata shamanistinen näkijä yksityisistunto
12.2. päivälle.

Shamanististen yksityisistuntojen varaukset ja hinnat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 046 9400 333 tekstiviestillä.
kotisivut: https://nakija-terhi-susanna.webnode.fi/
hinnasto: https://nakija-terhi-susanna.webnode.fi/hinnasto

Ma 4.3. Kehostapoistuminen

Juha Leskinen

Juha tutustuttaa meidät tähän kiehtovaan ilmiöön, jonka voi myös itse kokea kohtuullisen helposti. Illan aikana vastataan mm. kysymyksiin: Mistä ilmiössä on kysymys? Mitä järkeä sitä on tavoitella? Onko siinä jotain pelättävää? Entä jos astraalimatkalla tapahtuu jotain, enkä pääse takaisin? Mitä eroa kuolemanrajakokemuksella, valveunilla ja kehosta poistumisella on? Miten pystyn harjoittelemaan sitä varten?

Ma 25.3. Villiyrtit ja luonnon hoitava voima

Raija ja Jouko Kivimetsä

Luennolla tutustut villiyrttien ja hortoilun innostavaan maailmaan. Kuulet mm. miten opit hyödyntämään luonnon ilmaista superruokaa omassa elämässäsi ja saat uusia herkullisia makuelämyksiä, energisemmän olon sekä paremmin toimivan suoliston ja aivot. 

Luonnossa kulkeminen keräämisen aikana tukee mielenterveyttä ja on monipuolista liikuntaa koko keholle. Hortoilussa eli villiyrttien keräämisessä yhdistyvät retkeily, virkistäytyminen, kävely, luonnon tarkkaileminen ja luonnosta nauttiminen. Näin stressi kaikkoaa ja huolet unohtuvat.

Luennolla myynnissä Raijan ja Joukon suosittua Hulluna hortaan –kirjaa, 25 e.

15.4. Kevätkokous klo 17.30-

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

15.4. Uuden Ajan Luominen & Moniulotteinen todellisuus

Jere Harjula

Aikansa eläneitä uskomuksia ja ajatusmalleja reippaasti tuulettava luento & workshop.

Mitä tarkoittaa olla ja elää moniulotteisessa todellisuudessa? Mitä se on? Miten luoda sellainen elämä, joka palvelee sinua ja itsesi eri osia? Käytännön harjoituksia ja kanavointeja ajankohtaisista kollektiivisista energianlaaduista sekä kokemuksellista oppimista.

Tee unelmistasi totta ja sukella syvemmälle rauhan & ilon valtakuntaan. Luo sellainen elämä kuin itse haluat! 

Lisätietoja www.jereharjula.fi.

7.5. Meediotilaisuus

Harriet Piekkola

Paikka: Toimintojen talo, Kasperinviita 13 Seinäjoki

Ovet suljetaan klo 18.15. Ovimaksu jäseniltä 5 €, muilta 15 €.

Yksityisaikoja 7.5. päivälle, 30 min/55 €. Varaukset puh. 044 3567 798.

Harriet Piekkola on meedio ja mediaalinen voimavarakouluttaja®. Hän on työskennellyt ihmisten auttajana ja kouluttajana 17 vuotta henkimaailman kanssa valossa ja rakkaudessa. Meedion tärkein tehtävä on todistaa elämän jatkuminen kuoleman jälkeen ja auttaa ihmisiä omassa kasvussaan niin ihmisenä kuin henkisissä asioissa. 

Hän on kirjoittanut Jutta Gustafsbergin kanssa  kirjan “Mielen päällä”, joka lempeästi ohjaa oivalluksiin kasvussa oman elämänkokemuksen kautta. Lisätietoja www.harrietpiekkola.fi.

Harriet Piekkola toimii kansainvälisen International Spiritualist Federation (ISF) –yhdistyksen hallituksessa. Ympäri maailmaa tulevat henkiset ihmiset kokoontuvat yhteen viettämään seminaaria kerran vuodessa. Lisätietoja www.theisf.com.

bottomshadow.png