topshadow.png

Kevään 2017 ohjelma:

Luennot alkavat klo 18:30 ellei muuta mainittu!

MA 23.1. PUHUVAT KUVAT – kuvat viestin tuojina – Anna-Maija Usma

Kirjailija, kouluttaja ja mediaalinen taiteilija Anna-Maija Usma kertoo, miten kuvat puhuvat ja sanat kuvailevat; miten kuuntelemalla kuvaa, yhdistämällä kuvien ja sanojen voiman voimme koskettaa toisen sielua moninkertaisesti ja monella tavalla – aina tilanteen mukaan.

Luennolla on mahdollista ostaa Anna-Maijan kirjaa (15€) ”Ystäväni tuonilmaisissa”, joka kertoo tositarinan ystävyydestä ja yhteistyöstä fyysisen maailman ja toisen todellisuuden välillä. (HUOM! Käteismaksu)

 

MA 13.2. Miten voimaantua surun keskellä – Markku Siltala

Voisiko surun kieltä ymmärtää, miten puhua kuolemasta ja menetyksestä, kun sattuu, miten tulkita tunteita, kun ei ole sanoja, kuinka saada valoa harmaaseen autioon, tietä näkyville?

Markku Siltala on teologian maisteri ja tohtorikoulutettava, pappi ja psykoterapeutti. Hänelle kuolema, menetykset ja suru ovat tulleet läheisiksi monen ammatin kautta.
Kysymykset ”mitä kuolema oikein on, mistä saada voimia surussa, kuinka puhua kuolemasta ja kuolleesta” ovat johtaneet hänet hahmottamaan myönteistä surukäsitystä. Luennolla avataan uusia ajatuksia ja näköaloja kuolemaan ja suruun. Luennolla kerrotaan myös ValonaSuru -ryhmästä. www.markkusiltala.fi

 

MA 6.3. Matka menneeseen, kuka minä olin ennen - Harriet Piekkola

HUOM! ALOITUSAIKA KLO 18:00

Osa menneistä elämistämme heijastuu tähän hetkeen, ihmisten, tunteiden, erilaisten hyvin tutunomaistenkin kokemusten kautta.

Matka menneeseen on oman itsensä ymmärtäminen, erilaisten taitojen osaaminen, määrätty käyttäytyminen, kokonaisvaltainen ajatteleminen omasta sielusta, jossa on monta matkaa takana erilaisissa rooleissa, ihmisenä.

Meedio, Mediaalinen voimavarakouluttaja® Harriet Piekkola on toiminut 15 vuotta auttajana ja kouluttajana ihmisten henkisellä matkalla.

Luennolla myynnissä Harrietin ja Jutta Gustafsbergin yhteinen kirja "Mielen päällä" (26€) (HUOM! Käteismaksu) www.harrietpiekkola.fi

 

MA 27.3. Mitä Ihmeiden Oppikurssi on käytännössä? - Aira Sahakangas

Meillä kaikilla on kokemuksia haastavista ihmissuhteista työpaikalla, perheessä, naapurustossa tai suvun parissa. Miten ihmeessä ne hankalimmat tyypit osuvatkin usein lähipiiriimme? Miten voisimme arjen keskellä kokea olomme rauhalliseksi, tapahtuipa meille mitä tahansa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa mielenrauhan ohjaaja, diplomikuuntelija Aira Sahakangas. Aira kertoo myös työstään ja kirjoistaan (Valintana mielenrauha 1 ja Valintana mielenrauha 2), kirjoja voi ostaa luennolla. (HUOM! Käteismaksu). www.as-keskustelutuokiot.fi/

 

MA 24.4. Seuran kevätkokous klo 17:30 alkaen

Esillä sääntöjen määräämät asiat.

MA 24.4. Numerologia - Airi Oja

Numerologiaan voi tutustua pikkuhiljaa opettelemalla ensin laskemaan vaikkapa syntymäaikaa, ja jo siitä löytyy paljon asioita, jotka valaisevat elämänsuunnitelmaa ja sen ymmärtämistä.

Luennolla käydään läpi numeroiden merkitys sekä lasketaan ja tulkitaan kuulijoiden syntymäaikoja, jotta käytäntö avautuisi konkreettisemmin. Airi Oja on tutkinut numerologiaa yli kaksikymmentä vuotta, ja kehitellyt laajempia laskemistapoja, joiden kautta tulkinnat ovat avautuneet entistä syvällisemmin.

Airi Ojan kirja "Numerologiaa rautalangasta" on selkokielinen opas aloittelijalle, mutta se avaa uusia ovia kokeneemmillekin. Kirjaa on myynnissä luennolla.

Airin yksityistulkinnoista tietoa myöhemmin keväällä. www.airioja.fi

 

HUOM PÄIVÄ!! TILAISUUS SEURALASSA, HUHTALANTIE 53

TO 18.5. Meediotilaisuus – Tuula Jukola-Nuorteva ja Heikki Nuorteva

Tilaisuus jäsenille maksuton, ei-jäsenille 15€ ovimaksu.

Kevätkauden päätteeksi tarjoamme kakkukahvit klo 17:30 alkaen!

OVET SULJETAAN KLO 18.15

 

Tuula Jukola-Nuortevan ja Heikki Nuortevan yksityisistuntoja pe-su 19.-21.5. Tiedustelut ja varaukset puh 040 828 0924 / Sari

 

LA 20.5. klo 10-18 Mediaalisuus arjen voimavarana -kurssi (Huom! Paikka muuttunut, uusi tila on osoitteessa Kalevankatu 12 - ulko-ovessa on opasteet)

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut yli 15v henkisten ja psyykkisten taitojen ohjaajana ja meediona sekä Suomessa että Englannissa.

Haluaisitko luottaa enemmän omaan sisäiseen tietoosi joka syntyy hyvinkin nopeasti ja vaivihkaa, usein ennen kuin järki on edes ehtinyt paikalle? 
Mediallisuus ja sen parina intuitio ovat meille annettuja voimavaroja, joiden avulla voimme selkeämmin noudattaa sieluumme kutsumusta ja avautua elämän tarjoamille mahdollisuuksille ilman yksilön oman edun tavoittelua. 
Päivän aikana vahvistamme mediaalisuuden ja intuitiomme käyttöä arjessa monipuolisin meditaation ja  harjoitusten avulla niin itselle, parille kuin isommallekin ryhmälle. Rakastava henkimaailma tarjoaa meille kaikille ohjausta ja kannustusta, jotta entistä enemmän luottaisimme omaan sisäiseen ääneemme. Avoin kaikille, mukaan mahtuu 40 hlöä.
Hinta jäsenille 35€ ja ei-jäsenille 50€. Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tervetuloa!

 

MUUTOKSET OHJELMAAN MAHDOLLISIA – SEURAA NETTISIVUJAMME!

bottomshadow.png