topshadow.png

Kevään 2016 ohjelma

Ma 11.1. Paranemisen avain - vapaudu stressistä – Miia Huitti

Stressi aiheuttaa jopa 95 % kaikista sairauksista. Mikä on suurin syy stressiin ja miten sitä voidaan hoitaa? Miia Huitti on hyvinvointivalmentaja, jonka suuri intohimo on stressin hoitaminen.

Miia opettaa illan aikana kaksi tehokasta työkalua stressin itsehoitoon. Saat lisäksi oivalluksia oman stressisi syistä ja vinkkejä siihen, kuinka saada stressinhoitotyökaluista osa arkeasi.

Ma 1.2. Tie pelottomuuteen ja parantumiseen – Leena Markkanen

Leena Markkanen on sosiaalipsykologi, kirjailija ja henkisen hyvinvoinnin ohjaaja. Hän järjestää sekä valmennuksia että yksilöohjausta auttaen ihmisiä löytämään oman sisäisen valonsa.

Ohjaus pohjautuu hänen keväällä 2015 ilmestyneeseen kirjaan Avainten avain - tie pelottomuuteen ja parantumiseen. Kirja on kuvaus transformaatiosta - siitä, kuinka nousta pelon yläpuolelle, omille siivilleen.

Ma 29.2. Karma – Tarja Pursi

Tarja Pursi toimii Teosofisessa seurassa sekä aikain viisautta opiskelevassa ja levittävässä Yhteistyöryhmässä (YTR).

Karma eli syyn ja seurauksen laki kuuluu Luonnonlakeihin, jotka toimivat kaikilla tasoilla läpi koko ilmenneen universumin. Ainoa tapa saavuttaa todellinen viisaus ja rauha on tutkia ja työstää omassa elämässään näitä lakeja. Niiden ymmärtämisen kautta voimme itse tulla siksi muutokseksi maailmassa, jonka toivomme näkevämme.

Ma 21.3. Rakkauden voima ja sen merkitys henkiselle kasvulle – Merja Sankelo

Merja Sankelo tarkastelee esityksessään rakkauden monimuotoisuutta, rakkaustietoisuuteen heräämistä, rakkaudessa elämistä ja sen merkitystä henkiselle kasvulle. Lisäksi hän kertoo yhteyksistään henkimaailmaan.

Merjalta ilmestyi vuoden 2015 alussa kirja ”Rakkauden voima elämässä - rakkausviestejä henkioppailta”. Kirjaa on myynnissä myös luentoillassa.

Ma 11.4. Kevätkokous

Alkaen klo 17.30. Esillä sääntöjen määräämät asiat.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään hallituksen jäsenmäärän vähentäminen kahdeksasta jäsenestä viiteen.

Ma 11.4. Runsauden ja rakkauden luominen elämääsi – Juha Korhonen

Juha kertoo työskentelystä enkeleiden ja ylösnousseiden mestarien kanssa. Illan aikana käsitellään muun muassa sitä, kuinka voit kutsua korkeita valo-olentoja rikastuttamaan elämääsi ja auttamaan arjen askareissa. Lisäksi Juha kertoo henkioppaista ja kuinka voit työskennellä heidän kanssaan arjen eri käänteissä.

Pe 13.5. Meediotilaisuus – Paula Mäkinen

Paikkana Seinäjoen Seurala, Huhtalantie 53,
60220 SEINÄJOKI.

Huom! Ovet suljetaan klo 17.45. Tilaisuus alkaa poikkeuksellisesti klo 18.00.

Yksityisaikoja mahdollista varata maaliskuussa. Yhteyshenkilö ilmoitetaan myöhemmin.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. Katso viimeisimmät tiedot kotisivuiltamme www.lakeudenhenkinenseura.fi.

bottomshadow.png