topshadow.png

Syksyn 2015 ohjelma

Ma 24.8. Meediotilaisuus – Pirjo Lehmusto

Paikkana Seinäjoen Seurala, Huhtalantie 53, 60220 SEINÄJOKI. Huom! Ovet suljetaan klo 18.15.

Ma 14.9. Homeopatia ja itsensä hoitaminen käytännön tasolla – Aila Leponiemi

Aila Leponiemi on työskennellyt luontaisterapian parissa 25 vuotta.

Luennon aikana käydään läpi Iirisanalyysin perusteita, eli miten elimet ilmentyvät silmän värikalvolle. Myös muutama homeopaattinen valmiste kotikäyttöön käsitellään unohtamatta tietenkään happoemästasapainoa ja sen merkitystä terveyteen.

Ma 5.10. Ihmiskokonaisuus muodostuu palasista- miten hoidat palikkasi kuntoon? – Maija-Liisa Halonen

Maija-Liisa Halonen on yrittäjä, fysioterapeutti, työnohjaaja, coach, lymfaterapeutti...jne. Ihmisten hyvinvoinnin kanssa hän on toiminut jo 35 vuotta ammatillisesti ja ammatin ulkopuolisesti. Halu auttaa ihmistä on se mikä on vienyt eteenpäin.

Etsimme yhdessä polkuja mitä vaeltaa, valoa mikä on kadoksissa, haluamme palata elämänilon lähteille ja lataamme akkuja monin eri tavoin. Henkisyys on ihmisen perusta, fyysinen keho sen koti ja sosiaalinen ympäristö antaa mahdollisuuden oppia toisistamme.

Ma 26.10. Uusiaika ja sen tuomat haasteet – Matti Porkka

Auttajan/parantajan näkökulmasta ihmisillä on tilaisuus uudistua monella tasolla. Luennolla käsitellään positiivisia ja negatiivisia, meille eteen tulevia ilmiöitä. Lopuksi pidämme joukkoparannustilaisuuden parityönä Lotta-Josefiina Mansikan kanssa.

Huom! järjestämme 25.10.2015 henkiopaskurssin. Hinta 110 eur. Tiedustelut 0400 481 529, Matti Porkka.

Ma 16.11. Meedio- ja musiikki-ilta – Anu Väisänen ja TAPYO

Illan aikana saat hoitoa musiikin ja transsiparannuksen kautta. Musiikki on säveltäjä-muusikko Tapyon käsialaa ja yhdessä hänen kanssaan tuomme transsin aikana henkimaailman parannuksen saatavillesi!

Tämän jälkeen alkaa henkimaailman kyselytunti, jonka aikana saat esittää kysymyksiä kanavoimallemme Ryhmä 9:lle. Ryhmä selvittää sinulle sielun ja maailmankaikkeuden mysteerejä!

Ma 7.12. Syyskokous ja hoitoilta

Syyskokous alkaen klo 17.30. Asioina hallituksen jäsenten valinta ja muut sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa mukaan osallistumaan.

Jos haluat tulla esittelemään hoitomuotoasi, ota yhteyttä Kaisuun joko puhelimella tai sitten sähköpostilla lakeudenhenkinenseura(at)gmail.com.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

bottomshadow.png