topshadow.png

Kevään 2015 ohjelma (alustava)

Ma 12.1. Ihmeinen ihminen – Veli Martin Keitel

Veli Martin Keitel on kokenut tavallista enemmän ihmeellisiä ja ns. yliluonnollisia kokemuksia. Hän on tutkinut muinaisia tarinoita ja päätynyt siihen, että ihmisen ihmeisyyden menettämisen syyt löytyvät kaukaa menneisyydestä, tapahtumasta, jota kristinusko kutsuu "syntiinlankeemukseksi". Mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Yksityisistunnot 55 € / 50 min, 30 € / 25 min,
varaukset 050 466 4756, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma 9.2. Shamanismi – Markku Backman

Shamanismi on ikivanhaa viisautta ajalta, jolloin elettiin luonnon ehdoilla ja luonnon kanssa sopusoinnussa. Se on ollut ennen mitään uskontoja tai filosofisia suuntauksia, ja sen voidaankin katsoa olevan lähtökohta monelle nykyajan uskonnolle. Uskonnoista poiketen shamanismissa ei palvota jotain jumalaa, vaan siinä haetaan voimaa elämään oman sisäisen maailman kautta. Shamanismin harjoittaja luo elämää. Luennon aikana myös shamaanirummutus.

Ennen ja jälkeen luennon on mahdollisuus ostaa voimaeläinkirjoja sekä suitsukkeita.

Lisätietoja: www.whizhealer.com

Ma 2.3. Henkisen muutoksen perusta – Anja Ristiluoma

Luennolla käsitellään tekojen, sanojen ja ajatusten hallinnan merkitystä henkisen kasvun tiellä. Kun aktivoi itsensä ajattelemaan
hyvää, myös sanat ja teot muuttuvat. Unelmista ja haaveista ei ole muutoksessa apua. On käärittävä hihat ja aloitettava itsen tietoisesta puhdistamisesta.

Ma 23.3. Väkivallaton vuorovaikutus – Hanna Savanna

Väkivallaton vuorovaikutus on amerikanjuutalaisen psykologian tohtori Marshall B. Rosenbergin kymmenien vuosien aikana kehittämä prosessi. Se tukee meitä ottamaan vastuun omista tunteistamme ja tarpeistamme. Syytämme omista tunteistamme usein muita ihmisiä tai tapahtumia. Mutta meidän tunteemme ovat signaaleja siitä mitä tarvitsemme, eivätkä automaattisia, meistä riippumattomia reaktioita muiden ihmisten olemiseen ja tekemiseen.
Jos jokin tarpeemme tyydyttyy, tunnemme miellyttäviä tunteita, ja jos jokin tarpeemme on tyydyttämättä, tunnemme epämiellyttäviä tunteita.

Väkivallaton vuorovaikutus, eli NVC-prosessi on selkeä, rehellinen ja looginen tapa kommunikoida silloin, kun haluaa rakentaa yhteyden toiseen ihmiseen tai säilyttää sen silloinkin, kun ottaa puheeksi haasteellisia asioita. NVC on todettu tehokkaaksi varsinkin tilanteissa, jossa voi aistia konfliktin olevan tulossa.
www.savannaconnexions.fi

Ma 20.4. Kevätkokous

Alkaen klo 17.30. Esillä sääntöjen määräämät asiat.

Ma 20.4. Enkelit ja yksisarviset, keitä he ovat? – Piia Anttila ja Teemu Mäntylä

Piia Anttila ja Teemu Mäntylä ovat Diana Cooper Foundationin opettajia. Puhumme enkeleistä, heidän hierarkiastaan ja yksisarvisista. Keitä he ovat, mistä he tulevat ja miksi he tulevat tänne? Teemme illan aikana yhden voimakkaan visualisaation, sekä kaksi chakroja avaavaa harjoitusta ennen sitä. Visualisaatiossa pääsemme tapaamaan oman Suojelusenkelimme, oman Yksisarvisemme ja oman Arkkienkelimme.

Yksityishoidot edellisenä päivänä:
Enkelihoito 52€/30min ja Yksisarvishoito 52€/30min.

Varaukset 040-513 0851/Piia tai 045-676 0027/Teemu

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapaamaan omia valonauttajiasi!

Lisätietoa: www.valkoisenliekinvoima.fi

Pe 8.5. Meediotilaisuus – Heikki Nuorteva (?)

Paikkana Seinäjoen Seurala, Huhtalantie 53, 60220 SEINÄJOKI. Huom! Ovet suljetaan 18.15.
Yksityisajat: Minna (040) 576 5963.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. Katso viimeisimmät tiedot kotisivuiltamme.

bottomshadow.png