topshadow.png

Syksyn 2014 ohjelma

28.8. Meediotilaisuus (Seinäjoen Seurala) – Irene Naden

Tulethan paikalle viimeistään klo 18.15.

Yksityisistunnot 29.8. klo 12–18.30, hinta 55 € / 30 min, varaukset 0400-564 811 / Kaisu.

Seinäjoen Seuralan löydät osoitteesta Huhtalantie 52 | 60220 SEINÄJOKI

15.9. Edelliset elämät – Anne Salenius

Luento tapahtuu intuitiivisesti kanavoiden sekä viestejä välittäen. Tässä illassa pureudumme edellisiin elämiin. Onko niitä ja miten ne vaikuttavat nykyiseen elämäämme? Osaammeko hyödyntää jo saatuja tietoja ja miten se on mahdollista? Elävien esimerkkien avulla Anne kertoo arkipäivien esimerkkejä. Parantava, hoitava energia kulkee koko ajan kuulijoihin. Sivuamme suojaamista ja maadotusta, miten näistä aiheista keräten löytyy rauha arkipäivään?
Yksityisistunnot 40 € / 30 min ja 80 € / 60 min, varaukset 040-740 4469 / Heidi
Lisätietoa: www.enkelianne.com

29.9. Kuolemanrajakokemukset – Matti Kiviluoto

Anestesian erikoislääkäri Matti Kiviluoto tulee kertomaan kuolemanrajakokemuksestaan, minkä hän koki vuonna 1999. Tuolloin hän oli koomassa 28 vuorokautta hengityskonehoidossa. Matti on käynyt kertomassa kokemuksestaan vuosien aikana eri puolilla Suomea.

20.10. Vedenväki – Niina Niskanen

Niina Niskanen on oululainen kuvataiteilija/yrittäjä/ohjaaja ja hän on erikoistunut mytologisiin hahmoihin, sekä mytologian tutkimukseen. Maalauksissa usein seikkailevat haltiat, keijut, merenneidot sekä voimaeläimet. Niinan blogi löytyy osoitteesta http://www.keijukammari.blogspot.com ja Facebook- sivu http://www.facebook.com/fairychamberartofniinaniskanen

Niina Niskasen luennolla käsitellään vedenväkeä niin suomalaisessa kuin maailmanlaajuisessa mytologiassa. Miten syntyi myytti merenneidoista? Millaista on vedenväen sielunelämä? mitä on vesimagia? ja kuinka voit kommunikoida vedenhenkien kanssa ja tutustua vedenelementtiin? Tervetuloa mukaan vedenalaiseen maailmaan.

13.11. Kohtaa henkioppaasi (workshop) – Anu-Irmeli Sallamo-Lavi

Anuirmeli Sallamo-Lavi on vääksyläinen kirjallisuuden suomentaja, joka on perehtynyt muuntuneisiin tietoisuudentiloihin ja toiminut selvänäkijänä 20 vuotta. Yhteistyö henkioppaiden kanssa on mahdollista ja tuo mielenrauhan ohella selvyyttä elämän solmukohdissa. "Kohtaa henkioppaasi" -workshop antaa eväitä tälle elämänmittaiselle retkelle. Tutustumme auttajiimme erilaisten harjoitusten avulla, tervetuloa mukaan! Yksityisajat 14.11 klo. 10– 16.00, hinta 40 € / 30 min, varaukset 040-576 5963 / Minna.

24.11. Henkiset kehot – Heidi Kassara

Heidi on Pirkanmaan Hekinen Kehitys ry:n perustajajäsen vuodelta 1976. Hän on toiminut alkuaikoina yhdistyksen puheenjohtajana ja sittemmin mukana mm. kouluttajana.

Ihmisellä on fyysisen kehon lisäksi henkinen olemuspuoli, jossa voidaan erottaa eetteri-, tunne-, ajatus- ja syykehot. Esityksessäni pohditaan, mitä nämä kehot ovat ja miten tietoa voi hyödyntää henkisessä kehityksessä ja elämän arjessa.

8.12. Pikkujoulu ja syyskokous

bottomshadow.png