topshadow.png

Kevään 2014 ohjelma

13.1. Sydäntietoisuus – Arje Sakari Silander

Arje on toiminut intuitiivisena parantajana ja ohjaajana vuodesta 2006. Hän kehittää kristallilaitteita ja tekniikoita, joilla voi parantaa itseään. Oviraha 5 € / 10 €.


Lauantaina 11.1. Arje pitää myös enkeli-illan. Tämän illan hinta on 45 eur jäseniltä ja 50 eur ei-jäseniltä, varaukset 040 576 5963 / Minna.
Katso lisää: www.reuel.name.

3.2. Raakaravinnosta lisää virtaa – Mea Salo

Raakaravinto tuo terveyttä ja vireyttä, kasvattaa immuniteettia, maistuu hyvältä, auttaa syömisen hallinnassa, auttaa vatsan toimintaa, puhdistaa kehoa ja ihoa, nopeuttaa ruoanvalmistusta ja tekee paljon muuta. Raakaravintovalmentaja-kirjailija Mea Salo kertoo, miten voit lisätä kasviperäistä, lisäaineetonta ja gluteenitonta raakaravintoa omaan ruokavalioosi ja hyötyä sen terveysvaikutuksista. Iltaan kuuluu makea raakaleivonnainen. Mean kirjoja myytävänä.

17.2. Hypnoosi ja sen sovellutuksia mm. terapiavälineenä – Kari Tuomaala

Hypnoosi on noussut nopeasti tavoittelemaan sille kuuluvaa asemaa tehokkaana ja monipuolisena hoitona myös lääketieteessä.

Nykyisten tutkimusmenetelmien avulla voidaan "mieltä" tarkastella kuitenkin aivan uusilta suunnilta. Tekniikan kehityksen seurauksena syntyneen uuden tieteenalan, kognitiivisen neurotieteen myötä, tieteellinen mielenkiinto tajunnan ilmiöihin on jälleen herännyt.

Hypnoosin tehosta on eräissä kliinisen lääketieteen tutkimuksissa vahvaa tutkimuksiin perustuvaa näyttöä.

24.3. Meediotilaisuus – Harriet Piekkola

Tulethan paikalle viimeistään klo 18.15.

Oviraha 5 € jäsenet / 10 € muut.

Yksityisistunnot 24.3. klo 11–15, hinta 50 € / 30 min, varaukset 040 576 5963 / Minna. Tällä hetkellä (13.2.2014) ei ole enään saatavilla yksityisaikoja.

7.4. Kevätkokous

Alkaen klo 17.30. Esillä sääntöjen määräämät asiat.

7.4. Henkinen ratkaisu ihmiskunnan nykyongelmiin – Saku Mättö

Saku Mättö tulee kertaamaan ihmiskunnan henkisen historian ja kertomaan siitä, kuinka kaikkiin ihmiskunnan nykyongelmiin on olemassa henkinen ja yksinkertainen ratkaisu. Luennon teema kattaa myös Maailmanopettaja Maitreyan ja Valkoisen Veljeskunnan julkisuuteen tulon viimeisimmät kuulumiset.

Sakun kirjoja on myös myynnissä. Lisätietoa www.share.fi.

28.4. Ihmisen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus – Hannu Vienonen

Hannu Vienonen on pitänyt yli 30 vuoden ajan ihmisen henkiseen kehitykseen, buddhalaisuuteen ja teosofiaan liittyviä luentoja Suomessa ja Virossa.

Kurssit ja KKK:t

8.- 9.3. Kädenviivat ja henkinen kehitys – Erkki Lehtiranta

Kirologialla, kädestä katsomisen taidolla, on vuosituhantiset perinteet eri korkeakulttuureissa. Mm. ihmisen luonteen, elinvoiman, ajattelukyvyn ja yhteyden tiedostamattomaan mieleen sanotaan näkyvän käden kuvioissa. Joidenkin mielestä ne edustavat aivojen näkyvää puolta.

Tällä kurssilla tutustutaan kätemme rikkaaseen karttaan erityisesti henkisen kehityksen näkökulmasta. Käden kielioppi kertoo mm. aiemmissa elämissämme saavuttamastamme korkeimmasta kehitystasosta keskeisten elämänläksyjen suhteen, chakroistamme, elämänsuunnitelmaamme liittyvistä ajoituksista sekä terveydentilastamme. Mielenkiintoiset yhteydet löytyvät myös kirologian sisartieteeseen, astrologiaan. Sisältö perustuu suurelta osin Mestari Hilarionin paljastamiin näkemyksiin käden viivojen merkityksestä sekä Kaukoidän kirologiaan.

Kurssin hinta jäsenille on 80 € ja ei-jäsenille 120 €, kun ilmoittaudut 31.1. mennessä. Sen jälkeen hinta on 100 € jäsenille ja 150 € ei-jäsenille. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 10.2, 0400 564 811 / Kaisu.

22.1., 12.2. ja 12.3. Keskiviikon keskustelukerho

Järjestötalo • Kauppakatu 1, 2. krs • 60100 SEINÄJOKI

bottomshadow.png