topshadow.png

Ma 08.02. klo 18:30 Valovoimamme eheyttää maailmaa

Riitta Wahlström

Ihmisellä on mahtavat luomisen kyvyt. Kun tunne, tavoite ja intentio toimivat yhdessä samansuuntaisesti, voimme saada maailmankaikkeuden kentältä vastauksen.Tämä edellyttää meiltä puhdasta, pyyteetöntä ja rakkaudellista tilaa, joka saa aikaan tietynlaisen värähtelytaajuuden, joka vahvistaa ja voimistaa tavoitteen saavuttamista. Saadakseen sen, mitä tilaa, ihminen tarvitsee tunteen, jossa luottamus, hyväksyntä eli rakkaudellinen voima yhdistyy tavoitteeseen. Lisäksi valovoimaan liittyy kiitollisuus siitä, että tavoite on jo luotu ja tullut todeksi. Kun eheytämme maailmaa, näemme rauhan, rakkauden ja elinvoimaisen luonnon vallitsevan. Valovoimamme käyttöön kuuluu myös yhteydenotto omiin, rakkaisiin auttajiin. Eheyttäessämme maailmaa, pyydämme auttajat mukaan. Sellaisia voivat olla Pyhä Henki, kosminen järki, mestarit, enkelit, korkein valo, henkiopas jne. Ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat suuresti veteen, puihin, kasveihin, ihmisiin, ja siksi olemme vastuussa ajatuksistamme ja niiden voimasta. Eheyttämisen työ on pyhää, ja mitä enemmän sitä teemme, sitä suurempi valo ja rakkaus vallitsee maailmassa. Luennolla teemme harjoituksia ja eheytämme maailmaa yhteisvoimin auttajiemme kanssa.

Riitta Wahlström on psykologi, kasvatutustieteiden lisensiaatti, tietokirjailija, etsijä ja luontoyhteysohjaajien kouluttaja, jolla on luonto sydämessä.

Lisätietoja: http://riittawahstrom.blogspot.fi ja https://elisanet.fi/taiga

Ma 8.3. klo 18:30 Karma ja chakrojen kautta ilmenevät sairaudet

Ritva Lippo

Luennolla pyritään käsittelemään chakrojen kautta niitä oppiläksyjä, joita vanhempien ja suvun kautta olemme elämäämme valinneet. Sieltä löytyy usein myös sairauksia ja vaivoja, jotka ovat etupäässä aktivoituneet sen johdosta, ettemme ole osanneet arvostaa itseämme. Omat opitut ajatus- ja toimintamallit voivat olla myös suurimpia esteitä henkisen kasvun tiellä. Ihmisen ainoat todelliset esteet ovat niitä, joita hän itse itsellensä mielensä avulla asettaa. Luennon sisällön määrittävät tarkemmin koolla olevan ryhmän tarpeet.

Luennolla tehdään harjoituksia. Ritva Lippo on pitkän kokemuksen omaava selvänäkijä, meedio ja kouluttaja.Hän on kirjoittanut kolme kirjaa ja on Aurajokilaakson Henkisen kasvun perustajajäsen ja nykyinen puheenjohtaja.

Yksityisaikoja Seinäjoelle varattavissa numerosta 0405443333. Hinta: 30min./50€.

Ma 29.3. klo 18:30 Oma ääni avaimena henkisessä kehityksessä

Michael Schirmer

Ääniparannus pohjautuu luonnolliseen äänen käyttöön ja ajan saatossa muodostuneisiin äänenkäyttötekniikoihin, kuten esim. shamanistinen ääni, itkulaulu ja tiibetiläinen ylä-äänilaulu. Nykyisen kvanttifysiikan tutkimuksen pohjalta tiedämme, että kaikki on loppujen lopuksi värähtelyä. Tämän ajan eräs ääniparannuksen pioneeri, Jonathan Goldman, luonnehtii ääniparannusta seuraavalla esimerkillä: ”Keho on kuin orkesteri.

Kun kaikki on kunnossa solut ja hiukkaset värähtelevät, soivat oikein. Mutta kun huono olo tai sairaus astuvat kuvaan, alkaa tietty osa kehosta värähtelemään väärin. Soimaan väärin. Silloin tulee palauttaa oikea, luonnollinen värähtely takaisin. Tämän voi tehdä äänen avulla.”. Luennolla kuulet ääniparannuksen mahdollisuuksista ja keinoista sekä pääset tunnustelemaan äänien vaikutusta omaan olemukseesi.

Ma 19.4. klo 17:30 Kevätkokous

Kevätkokous klo 17:30. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ma 19.4. klo 18:30 Yhteys omaan itseen enkelten avulla

Tanja Kettumäki

Enkelit ovat kanssamme niin hyvinä kuin haasteellisina hetkinä ja ohjaavat meitä aina valoon ja rakkauteen; enkelten opastuksella voimme saada vahvemman yhteyden omaan voimaamme ja viisauteemme. Näiden korkeasti värähtelevien valonauttajien ohjauksen huomaaminen, tunteminen ja ymmärtäminen on mahdollista kaikille. Yksi tapa ottaa vastaan enkelten ohjaus on vahvistaa omaa kehoyhteyttä ja -tietoisuutta. Tämä tarkoittaa heräämistä omille ehkä tukahdutetuillekin tunteille, joita kannamme mukanamme, sillä kehomme ja tunteemme kuuluvat yhteen. Tämän perustavanlaatuisen yhteyden ymmärtäminen avaa uusia mahdollisuuksia jokaiselle purkaa ja läpikäydä omia haasteitaan. Luennolla kuulet kehon avaamisesta vastaanottamaan enkelten viestejä sekä tunteiden vapaan virtauksen tärkeydestä. Lopuksi teemme myös pienen kehoa avaavan enkelimatkan.

Yksityisaikoja varattavissa sunnuntaille 18.4. ja maanantaille 19.4. numerosta 0505381584 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Hinnat: ALH enkelihoito 90mim/60€, Regressiohoito 90min/60€, Akupunktio 90min/60€. Maksutapa: Käteinen/MobilePay paikan päällä.

Lisätietoja: www.selestial.fi

Ti 11.5. klo 18:30 Meediotilaisuus

Anita De Coteau

Paikka: Toimintojentalo, Kasperinviita 13, Seinäjoki

Anita on selvänäkijä, meedio, energiahoitaja ja laulaja. Hän on ollut lapsesta asti selvänäköinen, ja kommunikointi henkien kanssa on hänelle luontaista. Hänen erityisalaansa ovat yliluonnolliset ilmiöt, menneet elämät ja voimakkaat hoidot. Hänellä on kyky nähdä kehon sisällä olevat olotilat ja sairaudet.

Yksityisaikoja Seinäjoelle varattavissa numerosta 0413661426. Hinnat: 15min./20€, 30min./40€, 60min./60€.
Lisätietoja: www.anitadecoteau.com

bottomshadow.png