topshadow.png

Syksyn 2013 ohjelma

Ma 19.08. ENKELIT JA ELÄMÄNPOLKUSI – Alva Karppinen

Lakeuden henkisen seuran 20-vuotisjuhla
Paikka: Seurala, Huhtalantie 53 (Tornävä)

Juhla alkaa täytekakkukahvituksella klo 17.30.

Tilaisuus on jäsenille maksuton, muille ovimaksu 10 e.

Yks. tulkinta-ajat 50 e/45 min, varaukset p. 044-377 7887 / Liisa

 

Ma 09.09. KUOLEMA JA KUOLEMATTOMUUS – Hannu Vienonen

Hannu Vienonen on pitänyt yli 30 vuoden ajan ihmisen henkiseen kehitykseen, buddhalaisuuteen ja teosofiaan liittyviä luentoja Suomessa ja Virossa.

 

Ke 18.09. KUVIA JA TARINAA PYHIINVAELLUKSELTA – Kaisu Hautala

Kokemuksia ranskalaisen reitin varrelta St Jean-Pied-de-Portista Leoniin.

Huom! Paikkana Työväenyhd. kerhotila Keskuskatu 17. Oviraha 3 e

 

Ma 30.09. HENKINEN IHMISYYS UUDESSA AJASSA – Riitta-Marja Gauffin

Aikuiskasvattaja, itsetuntemuksen ja henkisten voimavarojen kouluttaja Riitta-Marja sanoo: "Henkisinä olentoina tarkoituksemme on luoda taivas maan päälle ja elää elämäämme henkisinä ihmisinä. Luennossani tuon esiin näkökulmia siihen, mitä henkinen ihmisyys tarkoittaa uudessa ajassa. Myös siihen, miten yhdistämme henkisyyden ja ihmisenä elämisen niin, että ilmennämme yhä syvemmin henkisiä kykyjämme – Kristustietoisuutta kiihtyvän kasvun maailmassa."

 

12.-13.10. NUMEROLOGIA-KURSSI – Airi Oja

Airi on tutkinut ja tulkinnut numeroita n. 20 vuotta, ja syventänyt ja laajentanut laskelmia kokemusten karttuessa. Yksilöllinen elämänsuunnitelma paljastuu numeroista, ja numerologian tuntemus auttaa ymmärtämään niin itseä kuin muitakin ihmisiä. Numerologia on nopea ja yksinkertainen lähtökohta syvällisempään tietoon, eikä sen oppiminen edellytä matemaattisia taitoja. Numerot ovat symboleita, ja niiden tuntemisen voi liittää myös unien ja tarotkorttien tulkitsemiseen, joten tiedon käyttämiseen ei ole rajoja vaan itse voi määritellä, miten laajasti niitä käyttää. Kurssilla käydään läpi käytännön esimerkkejä tulkiten osallistujien nimiä ja syntymäaikoja, jolloin parhaiten avautuu myös tulkitsemisen logiikka."

"Numerologiaa rautalangasta" toimii kurssin oppikirjana ja se pitää sisällään myös sellaista tietoa, mitä ei kurssilla käsitellä, mutta mitä voi harjoitella omaan tahtiin myöhemmin. Kirjoja myynnissä kurssilla á 25 e.

Kurssin hinta 30.9. mennessä maksaneille 100 e, sen jälkeen 120 e.

Ilmoittautumiset kurssille p. 040 576 5963 / Minna

Yks. tulkinta-ajat 70 e/1h, varaukset p. 040 762 2099 / Airi Oja

 

Ke 16.10. KESKIVIIKON KESKUSTELUKERHO KKK

Alkaen klo 18.30. Oviraha 3 euroa
Osoite: Riitan Terapiat -hoitotila, Matti Visannin kuja 12 A 3

 

Ma 21.10. KOKEMUKSET KUOLLEEN LÄSNÄOLOSTA – Markku Siltala

TM, psykoterapeutti, pappi Markku Siltala kuulee työssään ihmisten kokemuksista mm. läheisen poismenosta. Ihmiset kertovat surun ja luopumisen kivun ohella sellaisista uni- ja aistikokemuksista, joissa he ovat kokeneet kuolleen läheisensä olleen erityisellä tavalla läsnä.

Millaisia kokemukset ei-fyysisestä, henkisestä yhteydestä ja läsnäolosta ovat, miten niihin reagoidaan, ja mikä vaikutus kokemuksilla on elämänkatsomukseen? Lisätietoja www.markkusiltala.fi

 

Ma 11.11. MEEDIOTILAISUUS – Pirjo Lehmusto

Vaasalainen meedio Pirjo Lehmusto.

Olethan paikalla viimeistään klo 18.15!

 

Ke 20.11. KESKIVIIKON KESKUSTELUKERHO KKK

Alkaen klo 18.30. Oviraha 3 euroa
Osoite: Riitan Terapiat -hoitotila, Matti Visannin kuja 12 A 3

 

Ma 25.11. NLP – ihmismielen käyttöohje – Tiina Vahvaselkä

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi on ajattelutapa ja joukko välineitä, joiden avulla sinun on helppo päästä hyviin tuloksiin siinä mitä teet. NLP:n avulla voit käyttää mielikuvia, sisäistä puhetta tai kehon liikettä siirtyäksesi mielentilasta toiseen tai luodaksesi uudenlaisen suhtautumisen vaikka koko elämään.

 

Ma 09.12. SYYSKOKOUS klo 17.30

PIKKUJOULU klo 18.30

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kokouksen jälkeen jatkamme iltaa pikkujoulun merkeissä. Esittelyssä on energiahoito-muotoja ja halukkaat voivat kokeilla maksuttomia lyhyitä hoitoja.

Tarjolla on pientä hyväskää ja voit tuoda myös pienen paketin pukinkonttiin.

bottomshadow.png