topshadow.png

Kevään 2013 ohjelma

Ma 14.01. VALOPALLOT; ufoja, orbeja vai henkiolentoja? – Tapani Koivula

Arkkitehti, kirjailija, ufotutkija Tapani Koivula on yli 40 vuoden ajan tutkinut rajatiedon eri osa-alueita ja osallistunut alan järjestö- ja yhteistoimintaan. Hän kertoo löydöistään ja kokemuksistaan, jotka mullistavat virallisen tieteen maailmankuvan. Tutkimustensa kautta Tapani on tullut siihen tulokseen, että ufojen ja avaruusolentojen ohella kuolemanjälkeinen elämä sekä jälleensyntymä ovat todellisuuksia, joista jokaisen on mahdollista saada henkilökohtaiset todisteet.

 

Ma 04.02. ÄÄNEN LUOVA VOIMA – Sami Seesranta

Sami kertoo: "Omaan terveydenhuolto-, luontaishoito- sekä media-alan taustan ja musiikin tekeminen sekä luontoäänittäminen ovat lähellä sydäntäni. Musiikki ja ääni ovat olleet eräs kiinnostukseni kohde myös henkisestä näkökulmasta. Luennolla etenen äänen fysikaalisista ominaisuuksista aina hienojakoisempiin ominaisuuksiin ja tekijöihin, jotka terapeuttisessa äänen käytössä ovat läsnä. Sivuan myös muinaisten pyhien paikkojen akustiikkaan liittyviä ominaisuuksia sekä idän kulttuurien tietämystä äänen vaikutuksesta. Luennon lopussa lyhyt kristallikulho- ja yläsävellauluesitys. Äänitteitämme voi ostaa osoitteesta www.elisanet.fi/sinikeiju"

 

Ke 06.03. YRTTIEN YLIVOIMAA – Hannu Piekkola

Kirjailija, professori, meedio ja astrologi Hannu Piekkola opastaa miten voi löytää kullekin sopivat yrtit, jotka parhaiten puhdistavat ja elävöittävät kehoa. Mikä kaikista kymmenistä yrteistä on se sopivin astmaan, närästykseen tai vähintään yhtä lukuisista yrteistä sopivin suoliston toimintaan. Oma yrttisi riippuu aurinkomerkistäsi, mutta myös kuun asemasta.

Luennolla on mahdollisuus ostaa myös Hannun uutta kirjaa "Yrttien ylivoimaa – lumottu lumme ja 143 muuta hoitavaa kasvia" hintaan 35 e. Lisätietoja kirjasta www.hereticum.com

 

Ma 18.03. (JT) LUONTOHENKISYYS - Tulevaisuuden sopusointuinen maailmankatsomus, Markku Mäkinen

Markku Mäkinen teki vuodenkierron mittaisen matkan monimuotoisiin Lapin metsiin. Pitkällä matkalla aistit avautuivat ympäristön kohtaamiseen. Luonnossa samoillessaan hän kohtasi oman itsensä aivan uudella tasolla ja löysi ykseyden merkityksen.

Vaellus oli pituudeltaan n. 750 km, yöpymispaikkoina vuorottelivat kota, teltta ja laavu, mitä kulloinkin oli tarjolla. Ravinto koostui pääosin metsien ja vesien antimista; marjoista, yrteistä, kaloista jne. Näihin huimiin kokemuksiin perustuu Markun tämänkertainen luento.

 

Ma 08.04. KEVÄTKOKOUS (STY) käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Ma 08.04. Rakkauden vastaanottaminen (STY) – Jukka Hirvonsalo

Jukka Hirvonsalo opastaa ihmisiä rakastamaan itseään ja tukee häntä luomaan korkeamman tahtonsa
mukaisesti onnellisuuden virta, toteuttamaan omaa elämäntehtäväänsä.

Osaamisen erityisalueena hänellä on henkisten ja fyysisten lainalaisuuksien korkeampi tietous ja sen tuominen arjen
rakenteisiin ihmisen avuksi rikastuttamaan elämää.

 

Pe 03.05. MEEDIOTILAISUUS – Heikki Nuorteva

bottomshadow.png