topshadow.png

Syksyn 2012 ohjelma

To 16.08. MEDIAALINEN MUSIIKKI-, VIESTI- JA ESITELMÄTILAISUUS – Aulikki ja Seppo Plaami

www.gateofheavenchapel.com/kaariporttiystavat/

Iloinen enkelityttö Carmen toimii musiikkitilaisuuden juontajana ja Abbedissa välittää sanomia henkimaailmasta. Lämminhenkisessä ja koskettavassa tilaisuudessa tri Hermann pitää esitelmän ajankohtaisesta aiheesta. Jo yli 100 henkimaailmaan siirtynyttä kotimaista ja ulkomaista laulajaa – 17 eri kielellä – on esiintynyt Aulikin kautta, mm. Elvis Presley, Edith Piaf, Georg Ots, Marlene Dietrich ja Louis Armstrong. Heidän tehtävänsä on osoittaa, että elämä jatkuu – kuolemaa ei ole. Tule ja koe henkimaailman pyyteetön rakkaus ihmisiä kohtaan. Seppo säestää laulajia instrumenteillaan.

PIENRYHMÄTILAISUUDET PE JA LA: Tri Hermann tutkii jokaisen mm. pulssidiagnoosin avulla ja tiedostaa kehon tilan sekä antaa tarvittaessa hoito-ohjeet. Abbedissa välittää jokaiselle henkilökohtaisen viestin. Osallistuja saa halutessaan oman osuutensa CD-tallenteena.

 

Ma 10.09. UNIEN TULKINTA – AVAIN ITSETUNTEMUKSEEN – Airi Oja

www.airioja.fi

"Unien tulkinta perustuu symboliikan tuntemiseen ja itselleni se avautui aikoinaan käytyäni Pekka Suomisen unikurssin. Hän korosti maalaisjärjen käyttämistä unikuvia selviteltäessä ja samoilla linjoilla liikun itsekin. Unet heijastavat todellisia tunteita ja ajatuksia ja ovat siten rehellisiä unennäkijää kohtaan, ja jäljet johtavat väistämättä itsetuntemukseen, kun tunnustaa tosiasiat itselleen. Symbolit ovat moniselitteisiä, ja sen paremmin niistä saa selkoa, mitä enemmän on tietoa asioista .

Unien tutkiminen on avannut kohdallani myös tarot-korttien maailmaa laajemmaksi, koska niissä esiintyvät kuvat voi tulkita samalla menetelmällä yhdistäen mukaan varsinaiset korttien tulkinnat. Myös numerologia toimii hyvin unimaailmassa, sillä usein unissa havaitsee numeroita tai lukumääriä, joilla on sanottavaa, kun tuntee numeroiden salaisuuksia. Symboliikan aarrearkku on pohjaton, ja kun sen kannen avaa perusasioiden tietämisen myötä, elämäkin saa uutta sisältöä ja näkökulmia. Luennolla tarkoitukseni on herättää mielenkiinto näihin asioihin ja antaa avaimia itseopiskeluun, jonka jälkeen polkuaan voi kulkea oman tahtinsa mukaan."

 

Ma 01.10. OMIEN RAJOJEN LÖYTYMISEN IHME – A. Ristiluoma

Luento käsittelee uskallusta henkiseen muutokseen. Kuinka voit tunnistaa omat kasvukohtasi ja vahvuutesi, mitä esteitä on itsessäsi ja ympäristössäsi? Mikä on henkisen muutoksen hinta / palkka?

 

La – su 13. – 14.10. "IHMISKEHON KIELIOPPI" -KURSSI – Erkki Lehtiranta

www.smilingstars.fi

Ihmiskeho on täynnä salattua symboliikkaa, jota voimme kuitenkin oppia lukemaan. Mm. kasvot, kämmenet, hampaat, selkärangan nikamat, jalat, sisäelimet ja kehon suuret järjestelmät kertovat omalla kieliopillaan asioista, jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin omia keskeisiä elämänläksyjä, karmallisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Kurssi pitää sisällään paljon yksityiskohtaista tietoa, joka jäsennetään osaksi laajempaa kokonaisuutta. Mukana on runsaasti käytännön esimerkkejä, ja jokainen kurssilainen saa oppimateriaalipaketin, jonka avulla voi jatkaa omakohtaisesti tutkimuksia kiehtovan aiheen parissa. Kurssimateriaali perustuu suurelta osin Mestari Hilarionilta saatuun uuteen tietoon ihmiskehon symboliikasta. Mukana on myös paljon osaltaan ikivanhaa kiinalaista ja intialaista symbolitraditiota sekä lännen tutkimustietoa. Käsittelemme kurssilla mm:- kehonosien, kasvojen ja käden kielioppia- sisäelinten henkistä merkitystä- hampaiden ja selkänikamien koodauksia- symbolien ja heijastumisen lakien ilmenemistä ihmiskehossa- karman yhteyttä kehon symboleihin ja terveysongelmiin.

Luvassa on intensiivinen kurssi, joka avaa aivan uusia näkökulmia tapaukseen nimeltä ihminen. Kurssi sopii hyvin kaikille kiinnostuneille, ennakkotietoja aiheesta ei tarvita. Hyvää oheiskirjallisuutta kurssille ovat mm. Ohashi: Kehon kieli (Atar 2008) sekä Shapiro: Kehosi paljastaa mielesi (Basam Books 2009).

 

Ma 15.10. UNIVERSAALIT LAINALAISUUDET JA ARKI – Erkki Lehtiranta

FM Erkki Lehtiranta on astrologi, kouluttaja, muusikko, kirjailija ja journalisti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 30 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt kirjoja sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille.

Mitä on henkisyys? Se voi olla elämänasenne, maailmankatsomus, joka rakentuu mm. eettisyyden, positiivisuuden ja luonteen jalouden varaan. Henkisen maailmankatsomuksen mukaan aineellisen, viidelle aistille hahmottuvan todellisuuden takana on korkeampi maailmanjärjestys. Aineellista todellisuutta hallitsevien lakien takana ovat henkiset luonnonlait, esimerkiksi syyn ja seurauksen laki ja ajatuksen laki. Yhdeltä osin elämämme on näiden universaalien lakien opiskelua ja pyrkimystä elää niiden mukaisesti.

Universaalit lait ovat ihmiskunnan suuri oppiläksy, ja niiden rikkominen on aikamme suurten ongelmien takana. Toisaalta niiden ymmärtäminen ja noudattaminen takaa maksimaalisen henkisen kehityksen , eheytymisen, tietoisuuden avartumisen ja hyvinvoinnin.

 

Ma 05.11. MEEDIOTILAISUUS – Pirjo Lehmusto

Pirjo on kanava (meedio-selvänäkijä), kuvataiteilija, äiti, vaimo, isoäiti. Hän on jäänyt eläkkeelle v 2011 hallinnollisesta asiantuntijavirasta, tätä ennen toiminut tutkijana ja opettajana yliopistossa.

Hän on ollut vuodesta 1979 päivittäisessä vuorovaikutuksessa henkisen tason auttajien kanssa ollen oppilaana, koulutettavana ja toiminut auttajana lajitovereilleen. Tämä jatkuu edelleen.

Pirjo on pitänyt julkisia esitelmiä ja meediotilaisuuksia yli 20 vuoden ajan. Vuosien kuluessa meediotyöskentelyn menetelmäksi on vakiintunut "kokonaisvaltainen kanavointi", toisin sanoen ihmiskanavan eri olemuspuolien hyväksikäyttö jotta henkisen tason entiteetit voisivat mahdollisimman hyvin ilmentää itseään ja saada viestinsä välitetyiksi maalliselle tasolle.

Kanavan omat auttajat laativat kuhunkin tilaisuuteen "ohjelman ja koreografian", ja pitävät huolen sen toteutumisesta. Niinpä sessioissa voi kanavan omien "yhteistyökumppaneiden" ohella olla läsnä erilaisia henkisen tason olentoja: auttajia, oppaita, enkeleitä, jopa luonnonhenkiä ja eläimiäkin saattaa olla mukana. Tilaisuuksissa käsitellään asioita joita "yläkerran johtoryhmä" pitää tärkeimpinä ko. tilaisuuteen osallistuvien kannalta. Hehän tietävät osallistujat etukäteen. Näin ollen eri sessiot voivat olla hyvinkin erilaisia.

Tämä kaikki on mahdollista ainoastaan Kaikkiallisen Rakkauden armosta, meedio on vain kanava.

 

Ma 10.12. SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULU

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Seuran sääntöihin voit tutustua kohdassa Tietoa seurasta.

Kokouksen jälkeen jatkamme iltaa pikkujoulun merkeissä. Pikkujoulussa mm. energiahoitojen esittelyä sekä lyhyitä maksuttomia näytehoitoja. Esittelyssä VortexHealing®. Quantum Touch, shiatsu, reiki, Deeksha ja magneettikorut.

Tarjolla on pientä hyväskää ja voit tuoda myös pienen paketin pukinkonttiin periaatteella; joka lahjan tuo – se myös lahjan saa.

bottomshadow.png