topshadow.png

Kevään 2012 ohjelma

Ma 23.01. MIELEN OSUUS PARANTUMISESSA – Vesa Vuorinen

Vesa Vuorinen on vaasalainen kirjailija, luennoija ja energiahoitaja. Vesan tämän kertainen luento kertoo kuinka tieteellisissä tutkimuksissa on tehty merkittäviä havaintoja mielen keskeisestä merkityksestä fyysisten sairauksien syntymisessä myös parantumisessa. Koululääketiede pyrkii hoitamaan sairauksien seurauksia kun päähuomio tulisi kiinnittää sairauksien syyhyn eli mieleen.

Tutkijat sairaaloissa ovat kliinisten kuolemantilojen yhteydessä tulleet siihen tuloksen, että tietoisuutta on aivojen ulkopuolella. Itse asiassa tämä merkitsee sitä, että mieli ei sijaitse aivoissa, eivätkä ajatukset siten synny aivoissa vaan mielessä. Lumelääkkeiden on todettu vaikuttavan yhtä hyvin kuin kemiallisten lääkkeiden.

Ihminen toimii vanhojen muistojen ja alitajunnassa olevien ohjelmien mukaan. Ne voivat olla syynä sairauksiin, ylipainoon ja muihin kielteisiin asioihin. On olemassa menetelmä, joilla nämä ohjelmat ja muistot voidaan puhdistaa. Sen jälkeen on mahdollista vastaanottaa jumaluudelta innoituksia, jotka johtavat kielteisten asioiden muuntumiseen toivotunlaisiksi.

 

Ma 13.02. MITÄ OVAT VARJOT / HAITTAENERGIAT ELÄMÄSSÄMME – Mistä niitä saamme ja miten ne hankaloittavat elämäämme – Matti Porkka

www.mattiporkka.fi

Matti on monipuolinen kansanparantaja tehden mm. jäsenkorjausta, energiahoitoja, kukka- ja vyöhyketerapiaa, kinesiologiaa ja hermoratahierontaa. Kursseja hän pitää mm. numerologiasta, varjojen vapauttamisesta, reikistä, edellisistä elämista, henkiparannuksesta , luonto- ja voimavaraenergioista. Yksityisistunnoissa hän kartoittaa sekä poistaa henkilön varjoenergioita, joita saamme ympäristöstä, eri ulottuvuuksista, menneistä elämistä ja sopimuksista sekä perimästä. Hän voi myös katsoa elämänkaarta numerologian valossa, katsoa menneitä elämiä niiden ilmaantuessa ja energiahoitaa.

 

Ma 05.03. ELÄINKOMMUNIKAATIO- Hiljaisen viisauden voima – Maiccu Kostiainen

www.animalstalk.fi

Maiccu Kostiainen on suomalainen eläinkommunikoija, joka luennoi ja pitää kursseja intuitiivisesta lajienvälisestä kommunikoinnista. Hän on myös kirjoittanut aiheesta kirjan. Kirjaa myydään tilaisuudessa á 20 €. Maiccu toimittaa lisäksi yhdessä Lea Pihlmanin kanssa eläinkommunikaatioon keskittyvää Hiljaisen viisauden voima -nimistä verkkolehteä. Yksityiset eläintulkinnat etänä puh. 0440 898941 tai e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Su 25.03 klo 17 MEDIAALINEN RYHMÄTILAISUUS 25 hlöä – Essi Sando

Ke 28.03 klo 18 MEDIAALINEN PIENRYHMÄTILAISUUS 5 hlöä – Essi Sando

www.sando.fi

Essi Sando on transsimeedio ja taiteilija. Hänen tehtävänsä on keskittyä valomaailman oppaiden ja auttajien viestien välittämiseen. Viestit käsittelevät mm. tunteita, elämää, terveyttä, henkilökohtaista kasvua ja ihmissuhteita.

 

Ma 16.04. OLE SE VALO JOKA OLET – ENKELI-ILTA – Kirsi Ranto

www.kirsiranto.fi, www.ammandeepthi.blogspot.com

Kirsi Ranto on laulaja ja lauluntekijä Jalasjärveltä. Hän soitti ja lauloi monessa kuorossa ja yhtyeessä kunnes hänestä kruunattiin Tangokuningatar Seinäjoen Tangomarkkinoilla vain 19-vuotiaana. Tänä päivänä Kirsi Ranto on paitsi valovoimainen pop crossover-artisti ja sielukas konserttitaiteilija, myös säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja. Häneltä on ilmestynyt kaiken kaikkiaan kuusi levyä, joista Kotimatka (2007) ja Läikytät mua (2010) ovat Rannon omaa käsialaa. Viimeisin levy, Ja niin Joulu tulla saa, ilmestyi jouluksi 2011.

Haasteellisen elämänvaiheen jälkeen hänelle avautui myös elämän henkinen puoli, joka vei aina Intiaan saakka etsimään arvoja ja perimmäisiä elämän totuuksia. Tavattuaan henkisen opettajansa, maailmanlaajuisesti tunnustetun hyväntekijän Äiti Amman vuonna 2008, Ranto on matkustanut Intiaan tasaisin väliajoin.

Hän kertoo: "Amma on ollut suurin opettajani, innoittajani, inspiraationi ja luovuuteni lähde. Seuraamalla hänen alati virtaavaa pyyteettömän rakkauden työtään maailman hyväksi omakin maailmankuvani on muuttunut täydellisesti. Tänä päivänä tahdon antautua elämälle ja musiikille niin täydesti, että siitä tulee minun palveluni maailmalle. Musiikki on minun siveltimeni, keino maalata maailmaa kauniimmaksi paikaksi meille kaikille. Tämä maailma tarvitsee Rakkautta ja sitä tahdon ilmentää ja jakaa yleisölleni."

bottomshadow.png