topshadow.png

Syksyn 2011 ohjelma

Ma 12.09. Onko pyhää geometriaa todella olemassa – Jukka Nieminen

Jukka Nieminen on kirjailija ja Hermeetikko-lehden julkaisija. Jukka valottaa miksi Suomessa pyhät paikat tuntuvat olevan aina toistuvien etäisyyksien päässä toisistaan. Mittaukset todistavat, että salattuja totuuksia todellakin on konkreettisesti olemassa muussakin kuin esoteerikkojen mielikuvituksessa. Vaikuttava linja kulkee mm. Kauhajoen Lauhavuoren alueelta.

 

Ma 03.10. Tutustu sisäiseen olemukseesi – Arje Silander

www.reuel.name

Arje on toiminut intuitiivisena parantajana ja ohjaajana vuodesta 2006. Hän kehittää kristallilaitteita ja geeneterapian tekniikoita, joilla voidaan parantaa itseä. Luennolla puhdistetaan, avataan ja tasapainotetaan energiajärjestelmäämme Äiti Maan ja oikean olemuksen avulla. Tutustutaan sisäisiin chakroihin ja Luojavaloomme, eri kehoihin.

 

Ti 04.10. Workshop: Dna-ohjelmointi ja kehon puhdistus

Puhdistus omien vanhempien energioista ja mahdollisesti matka Aatamin ja Eevan kanssa sisäiseen Eedenin puutarhaan/ Arje Sakari Silander.

 

Pe 21.10. klo 19.00 Mediaalinen yleisötilaisuus – Tuula Jukola-Nuorteva

Tuula Jukola-Nuorteva toimii meediona psyykkisten ja mediaalisten taitojen kouluttajana sekä Suomessa että Lontoossa College of psychic studies-opistossa.

 

La-su 22.-23.10. Kurssi: Psyykkisten ja mediaalisten taitojen koulutusta

Tuula Jukola-Nuortevan kurssilla on osallistujilla mahdollisuus vahvistaa yhteyttä hyvään henkimaailmaan. Meditaation ja käytännön harjoitusten kautta voi vahvistaa kykyä aistia viestintuojia, ymmärtää ja tulkita viestin sisältö selkeästi sekä vahvistaa kykyä välittää viesti vastaanottajalleen mahdollisimman kannustavasti ja rakkaudellisesti.

 

Ma 14.11. Voimaantuminen ja vastuun ottaminen planeettamme tulevaisuudesta – Jupiter Cormier

Jupiter Cormier on Frantsilan luomuyrttitilan kasvatti sekä kansainvälisten suhteiden ja diplomatian maisteri (SOAS-London University). Jupiter toimii vierailevana luennoitsijana syventäen ymmärrystä ekologisesta kulttuurista, ratkaisukeskeisestä toimintamallista ja tietoisuuden voimasta. Luennolla Jupiter käsittelee maailman tilaa ja sitä miten voimme voimauttaa ihmisiä muuttamaan tulevat ekologiset kriisit tilaisuuksiksi parempaan tulevaisuuteen. Luennossa tarkastellaan mm. tulevia kriisejä: uutta tulevaa maailmankuvaa, jossa tietoisuus on keskiössä; ratkaisukeskeisiä ekologisia muutoksen pioneereja ja muutoksen psykologiaa – kuinka voimauttaa itsensä ja muut ottamaan vastuu tulevaisuudestamme.

 

To 01.12. klo 17.30 SYYSKOKOUS: sääntöjen määräämät asiat

klo 18.30 JOULUKONSERTTI ; Pojanluoman laulukoulun kuoro esittää kauniisti soivia joululauluja monella eri kielellä.

PIKKUJOULU; ohjelmaa ja hyväskää. Halutessasi pieni lahja pukinkonttiin.

TERVETULOA!

 

bottomshadow.png