topshadow.png

Kevään 2011 ohjelma

Ma 17.01. Luonnonhenget ja -energiat tässä ajassa – Markku Mäkinen

Markku on koko elämänsä aikana tutustunut taigametsiin aineen ja hengen talossa. Hän kokee elämäntehtäväkseen monimuotoisen luonnon energioiden kanavoimisen luonnonhenkien opastuksella. Hän on pitänyt luentoja, kursseja ja retkiä metsän eliöistä ja luonnonhengistä, inventoi metsien uhanalaista eliöstöä, osallistuu luonnonsuojelutyöhön ja kirjoittaa.

 

Ma 07.02. Antroposofia – hengentiede ja nykyajan suhde henkisyyteen – Risto Suurla

Ihmiskunnan kehitys tapahtuu ihmisen tietoisuuden muutosten kautta. Nykyinen aika asettaa erityisiä vaatimuksia. Mitä ovat nykyisen muutoksen taustalla ja mitä ihmiseltä siinä vaaditaan? Myös muusikkona, säveltäjänä ja kouluttajana toiminut Risto Suurla opettaa Ilmajoen Pojanluoman Laulukoulussa mm. antroposofiaa, interpretaatiota ja musiikkiaineita. Laulun opetus perustuu Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämään menetelmään.

 

Ma 21.02. NLP:n taustaa ja harjoituksia – Tiina Vahvaselkä

Kannattaa ajatella, mitä kannattaa ajatella. Entä miksi keskittyä epäonnistumisiin, kun on mahdollista ottaa mallia onnistumisista? NLP-harjoituksissa muutetaan kokemuksen rakennetta kielen, mielen ja kehon avulla. Ratkaisukeskeinen NLP sopii hyvin sinulle, joka haluat lisätä tietoisuutta omasta ajattelustasi ja tunnetiloistasi ja kehittää vuorovaikutustaitojasi ja hyvinvointiasi. Tiina on NLP Associate Trainer ja toiminut mm.opettajana ja kääntäjänä.

 

Ma 14.03. Pikatie jälleensyntymisestä vapautumiseen – Vesa Vuorinen

Tänä päivänä maapallolla elää enemmän kuin koskaan ihmisiä, jotka elävät viimeistä aineellista elämäänsä. Tämä johtuu "Ihmeiden oppikurssista", joka on varsinkin henkisissä piireissä saanut suuren suosion. Gary Renardin kirjat ovat entisestään vauhdittaneet ihmisten kiinnostusta siihen maailman tarkastelutapaan minkä Jeesus eläessään oivalsi. Hän muun muassa neuvoi katsomaan maailman läpi todellisuuteen. Vesa on kirjoittanut kirjoja ja pitänyt esitelmiä rajatiedon alueelta ja ravintoasioista.

 

Ke 30.03. Kuun vaikutukset – Anne Pöyhönen

Kuun vaiheiden vaikutus on tunnettu menneinä aikoina eri kulttuureissa. Suomessakin kansanperinne on säilyttänyt tiedon milloin eri työt on tehtävä parhaan lopputuloksen saamiseksi. Anne kertoo miten perimätietoa voi hyödyntää nykypäivän töissä ja oman terveyden hoitamisessa. Milloin istuttaa ja kylvää, perata rikkaruohot ja pajukot, leikata hiukset, leipoa, pyykätä, kaataa polttopuut ja rakennushirret. Milloin on paras aika mennä hammaslääkäriin, leikaukseen tai hierontaan? Tule kysymään ja kertomaan omista kokemuksistasi.

 

Ma 18.04. Mediaalinen tilaisuus – Arja Nyman

Arja on tietämättään lapsesta lähtien ollut näkijä, jonka luuli olevan itsestäänselvyys. Arja on jooganohjaaja ja tekee fyysisiä ja henkisiä hoitoja auttaen ihmisiä ratkomaan elämän ja sielun pulmia sekä ymmärtämään elämän tarkoitusta lisäten vakautta, iloa ja onnea. Hänen tehtävänsä on auttaa ihmistä löytämään todellinen minänsä, antaa avaimia entistä rohkeampaan elämään ja itsensä ilmaisuun. Hänen mottonsa on: "Kun puhallamme toistemme sielun haavoja ja välitämme muittenkin hyvinvoinnista aidosti, maailma on aina vähän ehjempi paikka."

bottomshadow.png