Tietoa seurasta

Lakeuden henkinen seura ry. aloitti toimintansa vuonna 1993 nimellä Seinäjoen Paraseura ry. Nykyinen nimi rekisteröitiin käyttöön vuonna 2009. Seurassa on jäseniä ympäri maakuntaa.

Seuran tarkoituksena on tarjota tietoa ja näkemyksiä henkisen kasvun tielle.

Toiminnallaan seura haluaa auttaa ihmisiä kehittämään henkistä tietoisuuttaan, itsetuntemustaan ja rakkautta elämää kohtaan.

Seura ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen uskontoon, ismiin, oppisuuntaan tai politiikkaan.

Jäsenmaksu vuonna 2017 on 13 €, jonka voit suorittaa seuran pankkitilille FI17 5419 0120 0149 50Merkitse viitenumeroksi 123. Voit myös tukea seuran toimintaa vapaaehtoisella kannatusmaksulla.

Maksettuasi jäsenmaksun ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi seuralle jäsenrekisteriä varten näiden sivujen palautelomakkeella.

Yhteystietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, vaan niitä käytetään ainoastaan seuran tapahtumista tiedottamiseen.

Yhdistyksemme säännöt löydät tästä.

Sydämellisesti tervetuloa tilaisuuksiimme!

Valoisin terveisin hallitus;